UNO Synth Pro Desktop IK Multimedia

UNO Synth Pro Desktop szintetizátor IK Multimedia
Ár: / Price
125990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
IK Multimedia UNO Synth Pro Desktop professzionális igényű 32 kapacitív-billentyűs analóg szintetizátor sokoldalú számítógép kapcsolatokkal és UNO Synth Editor alkalmazással.


Az UNO nagytestvére!
Az IK MUltimedia UNO Synth egy nagyon aranyos, meglepően jó hangú kompakt analóg szintetizátor volt, mely nyomán, azt új funkciókkal kibővítve jött létre az UNO Synth Pro. Egy digitálisan vezérelt, de teljesen analóg jelúttal rendelkező parafón szintetizátor, mely immáron egészen meggyőző szintézis-lehetőségekkel rendelkezik.
Kapott egy harmadik oszcillátort, egy második multimode filtert, egy 64-lépeses step-sequencert, bőséges modulációs lehetőségeket és digitális effekteket. Hála a parafón módnak, így remekül helyt áll nem csupán leadekre és basszusokra, hanem akkordokra, pad-ekre is!
Erőteljes kombinációja az analóg és digitális technológiának
Míg a jelűt teljesen analóg, a vezérlés digitális a Synth Pro esetében. A négy encoder segítségével, mintegy mátrix-rendszerben érhetjük el villámgyorsan a módosítani kívánt paramétereket. Természetesen ez lehetővé teszi a presetek mentését is.
A szintézis a három waveshape oszcillátorokkal indul - egymásra "stackelhetjük" masszív basszusokért, vagy "akkord" módban egy három hang parafón hangszert kapunk. Két különböző filter követi az oszcillátorokat: egy saját feljesztésű 2-pólusú OTA multimode filter és egy Dave Rossum létraszűrőn alapuló 2/4 pólusú SSI filter. Révén, hogy párhuzamosan és sorosan is routolhatjuk, akár 24 különböző kombinációban használhatjuk őket!
Ezen túl pedig a PWM, oszcillátor sync, FM ring mod, két LFO és egy zajgenerátor elégíti ki igényeinket, valamint egy 16 slot-os mod matrix segíti a modulációt.
Azért, hogy ne csak jól szóljon, de jó is legyen rajta játszani, egy 10 módú arpeggiatort és egy 64 lépéses step-sequencert kapott. A jelút végén egy analóg overdrive áramkör és egy digitális effekt kapott helyet, mellyel tökéletesen színpad-és albumkész hangzást alkothatunk.
Tulajdonságai:
Könnyedén hordozható 32 kapacitív-billentyűs szintetizátor
Valódi analóg hang: 3 folyamatosan változtatható hullámalakú oszcillátor PWM, synch, FM és ring modulációval
Kettős szűrő: új SSI szűrő, valamint az eredeti UNO Synth szűrő 24 lehetséges módhoz, beleértve a soros és párhuzamos útválasztást
Szonikus rugalmasság: Teljes ADSR görbék + LFO-k és modulációs mátrix
Erőteljes vezérlés: 256 felhasználó által szerkezthető preset, beépített arpeggiator és 64 lépéses szekvenszer automatizálással
Fedélzeti effektek: 12 stúdió minőségű effekt 3 egyidejű bővítőhelyben: moduláció, késletletés és visszhang, valamint valódi-analóg túlhajtás
Fejlett csatlakozás: zajtalan szimmetrikus kimenetek, USB, MIDI és CV/Gate I/O, + audio bemenet szűrőkhöz, effektekhez vagy kimenetekhez