TVM3443W fali TV konzol 32-65

TVM3443W fali TV konzol 32-65" VESA400x400 Vogels
Ár: / Price
62990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Vogel's TVM3443W Dönthető és forgatható kétkaros fali tartó állvány 32-65"-os televíziókhoz TiltAnchor™ beállítást biztosító rögzítő rendszerrel


Az állvány a Vogels egyedülálló EasyFIX™ rendszerének köszönhetően könnyen felszerelhető a tartozék fúrósablonnak, csavaroknak, a Fischer DuoPower tipliknek, valamint a beépített vízmértéknek köszönhetően. Az ingyenesen letölthető DrillRight™ AR alkalmazás, pedig segít az első furat kijelölésében. Az állvány felszerelése után is van még lehetőségünk a TV vízszintbe állítására.
A tartóállvány segítségével televíziónk nézőszöge rendkívül flexibilisen és könnyedén, akár egy ujjal is állítható (One-Finger™ Movement). A titok az állvány speciális csapágyazásában rejlik. Így rendkívül simán, egy finom mozdulattal, elhúzhatjuk a faltól a televízió készülékünket és még akár meg is dönthetjük a legoptimálisabb nézőszög beállításához. Használat után könnyedén visszatolhatjuk a TV-nket a falhoz.
A Vogel's COMFORT Full Motion TV fali tartó állvány egyedi TiltAnchor™ rendszerrel van felszerelve. Ez a rendszer biztosítja, hogy nagy értékű TV-nket az állvány biztonságosan meg fogja tartani alaphelyzetben, ahonnan egy gombnyomással könnyedén kinyitható és dönthető, valamint visszazárható.
A kábeleket a tartozék kábelrendezőkkel esztétikusan az állvány karjára rögzíthetjük.
Ezenkívül minden Vogel's COMFORT Full Motion TV fali tartó rendelkezik TÜV-tanúsítvánnyal, amely vizsgálat során a maximális teherbíró képességével tesztelték. A Vogels COMFORT Full Motion TV fali állványok ezért megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek.

A termék, a Vogel's W53071fali állvány továbbfejlesztett utód szériája.

Termékjellemzők

VESA csavartávolság min100x100
VESA csavartávolság max400x400
Faltól való távolság min (mm)59
Faltól való távolság max (mm)580
Teherbírás max (kg)25
Forgathatóság (fok)180
Dönthetőség (fok)20
Jótállási idő (év)10
TÜV / UL tanúsítványigen