TMS1050 tablet tartó szett Vogels
TMS1050 tablet tartó szett szélvédőre 7-13" Vogels
Ár: / Price
15990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

 • RINGO0010
  TMS fali tartó gomb OEM

  TMS fali tartó gomb OEM Vogels

  Ár: / Price
  3990 Ft (27% áfával)

 • RINGO0001
  TMM1000 Tablet Holder

  TMM1000 Tablet Holder Vogels

  Ár: / Price
  6990 Ft (27% áfával)

 • end
Vogel's TMS 1050 RingO - Autós univerzális tablet tartó szettVogel's TMS1050 RingO – Autós univerzális tablettartó szett
Legyenek mindig kéznél kedvenc applikációink és zenéink
Szeretne navigációt használni, vagy zenét hallgatni vezetés közben egy hosszú út során, de fél attól, hogy drága tabletje egy fékezésnél leeshet a padlóra és összetörhet? Ezért tervezték és alkották meg a dizájnereink és mérnökeink ezt az univerzális tablettartót, amely biztonságosan megtartja tabletünket az utazás során. A tartó egyedi rögzítő rendszerével biztonságosan rögzíthető a szélvédőre, vagy a műszerfalra, így biztosítva nyugodt és élvezetes utazást. A szett tartalmazza a tablet rögzítéséhez szükséges összes eszközt, így az autós tartót, és a tablettartó egységet is.
Főbb tulajdonságai:

Látószöge beállítható, biztonságosan megtartja a tabletet.
A tablet tartó könnyen csatlakoztatható a tartó egységre.
Egy tablettartó, amely használható szinte az összes tablethez

A stílusosan kialakított Vogel’s RingO tablet tartó illeszkedik szinte az összes 7-13"-os Apple, Asus, Google, Samsung stb. tablethez, amelyek vastagsága 0,5-1,3 cm közötti. Csak egy kattanás és a RingO technológia segítségével a tablet tartó gyorsan és könnyen csatlakoztatható a tartó egységre.

A mindig kéznél lévő tablet

Fontos elvárás, hogy a tabletünk ne csak könnyen elérhető, kezelhető legyen, de a tartó állvány biztonságosan rögzítse is azt az autónk szélvédőjére. A Vogel’s RingO szett megfelel ennek az elvárásnak és a használata is rendkívül könnyű. Egyszerűen csak rápattintjuk a tablet tartót a tabletünk hátoldalára és egy kattintással rögzíthetjük a tartó egységre. A RingO technológia lehetővé teszi, hogy a tabletünket beállítsuk a megfelelő látószögbe, legyen az akár vízszintes, vagy függőleges nézet. Nem mellesleg, többé nem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg leesik a tabletünk, a Vogel’s RingO tablet tartó biztonságosan megtartja készülékünket, még a rázós utakon is.

A Vogel’s azzal a céllal alkotta meg ezt a terméket, hogy utazásainkat könnyebbé és élvezetesebbé tegye. Segítségével utazás közben hallgathatjuk kedvenc zenéinket, vagy használhatjuk az indulás előtt beállított navigációnkat.

Tekintse meg a Vogel’s RingO rendszerhez kapcsolódó alábbi teljesen kompatibilis termékeinket is. A tablet tartó bármelyik rendszerhez rögzíthető.

TMS 1020 – Autóülésre szerelhető univerzális tablet tartó szett, a hátsó ülésen ülők szórakoztatására
TMS 1030 – Univerzális, flexibilis fali tablet tartó szett, lakásba, konyhába, irodába ajánlott körbeforgatható és mozgatható faliállvány
TMS 1010 – Univerzális fali tablet tartó szett, fürdőszobába, szobába ajánlott körbeforgatható, fix faliállvány
Tulajdonságai:
A beletehető tablet min. átmérő: 7"
A beletehető tablet max. átmérő: 13"
A beletehető tablet vastagsága: 0,5 cm - 1,3 cm
A beletehető tablet max. súly: 2 kg.
Maximális forgathatóság: 360°
Maximális dönthetőség: 110°
Jótállás: 5 év (részletek a csomagolásban)
A képen látható tablet nem tartozéka a terméknek!