STW bikázó 10000 MaH miniBatt

STW bikázó 10000 MaH 12V, vezeték nélküli töltés, USB töltés miniBatt
Ár: / Price
34990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
miniBatt STW Jump Start multifunkciós 12V-os akkumulátor indításrásegítő 10000 mAh. Gyorsindító bikázó, vezeték nélküli és USB töltő, valamint LED-es zseblámpa egyben

Az új miniBatt STW az első bikázó, amely tartalmazza az okostelefonok Qi vezeték nélküli töltését.

Új ezüst színű kivitelben, gumiszerű textúrájú házban. Kompakt, hordozható és 10 000 mAh teljesítményű, így könnyen elindíthatja a 12 V-os akkumulátorokat, dízel- és benzinmotorokat, akár 3000 cm3-ig (autók, motorkerékpárok, csónakok, sugárhajtású síléc stb.).

Kettős gyors töltésű USB (5V-2.4A és 9V-2A) kimenettel rendelkezik számos elektronikus eszköz (mobiltelefon, táblagép, mp3, GoPro stb.) töltésére; és egy három funkcióval rendelkező LED-es zseblámpával (világítás, zseblámpa és SOS)

A többi miniBatt bikázóhozhoz hasonlóan az új STW magában foglalja a miniBatt új generációs intelligens töltőkábelét is, amelyet a legújabb technológiával fejlesztettek ki és gyártottak, garantálva a maximális biztonságot és védelmet az eszköz indítás közbeni használatakor.

Ipari szilárdságú, GRADE A típusú lítium-kobalt (LiCoO2) nano akkumulátorral rendelkezik, csak 2 órát vesz igénybe, hogy teljesen feltöltődjön, csatlakoztatva a 220 VAC-os tápegységhez vagy a 12 V-os járműhöz.

A képeken látható egyéb eszközök (pl. telefon) nem tartozékai a terméknek!