RPBTS55EK fülhallgató BT Panasonic
RPBTS55EK fülhallgató BT Panasonic
Ár: / Price
31990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Panasonic RPBTS55E-K vezeték nélküli sportfejhallgató - fekete


A BTS55 Bluetooth-fejhallgató dinamikus vezeték nélküli hanglejátszást biztosít. IPX5 vízállóságú és verejtékálló kivitelű. Minden testmozgás közben biztosan a fülön marad. Stabil illeszkedést és kényelmes vezeték nélküli lejátszást kínál.
Elegáns edzés sötétedés után is
Kék LED-es élmegvilágítás Ha sötétben végzett kocogáskor vagy sportoláskor bekapcsolja a fejhallgató peremének kék világítását, akkor feltűnően elegánsan edzhet.
Erős basszus
A lelkesítő dinamikus hangzás elősegíti az intenzív edzést A BTS55 fejhallgató 9 mm-es hangsugárzójának erős basszusával biztosítja a határozott ütemek élvezetét. Kompatibilisek az AAC-kodekkel, így a normál Bluetooth-kodekhez képest jobb minőségben teszik lehetővé a vezeték nélküli zenehallgatást. Fül mögött elvezetett, lapos kábelével jelentősen csökkenti a mozgással járó zajt, és tiszta hangzást biztosít. A testmozgást hangulatossá tevő BTS55 fejhallgatóval könnyebben megy az edzés.
Intelligens vezérlés beszédhanggal
Beszédhangos aktiválás A távirányító gombbal indítható az okostelefon beszédhang-felismerője, például a Siri*. Azzal választhat zenét, szabályozhatja a hangerőt és kezdeményezhet hívást anélkül, hogy telefonját elővenné. Így az edzés megszakítása nélkül szerezheti meg a kívánt motivációt. * A Siri az Apple Inc. védjegye * A telefon paramétereitől és az alkalmazás verziójától függően előfordulhat, hogy nem működik.
Műszaki adatok:
Hangsugárzó (mm): 9 mm
Mágnes típusa: Neodymium
Vezérlő / mikrofon: igen
Impedancia: 32 Ohm
Bluetooth vezeték nélküli technológia
Verzió: 4.1 Támogatott profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodek: SBC
Vízálló: IPX5 ekvivalens