RPBTS10EW fülhallgató BT Panasonic
RPBTS10EW fülhallgató BT Panasonic
Ár: / Price
10490 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Panasonic RP-BTS10E-W Bluetooth sportfülhallgató - fehér


A természetes illeszkedésű, határozott basszusú és mindössze 22 grammos RP-BTS10 a legkeményebb edzés közben is biztosítja a gazdag zenei hangzást. Bluetooth-kapcsolat feltöltési gondok nélkül: fogja és vigye.
Tökéletes sportoláshoz
Hagyományos fülhallgató, IPX2 szintű cseppállósággal Tompítás helyett a hagyományos stílusú fülhallgatók a környezeti hangokat biztonsági okokból beengedik sporttevékenység közben. A környezeti hangok tehát hallhatók maradnak az edzőteremben, illetve a kültéri kocogáskor is. IPX2 szintű cseppálló kialakítása pedig megvédi a fülhallgatót az izzadságtól, ideálissá téve sportoláshoz.
Szuperkönnyű kialakítású
Könnyű fülklipsz A BTS10 fülklipsz össztömege mintegy 10 g fülenként. Annyira könnyű, hogy az ember el is felejti, rajta van-e. Ideális olyan sportolóknak, akiknek a zene segít koncentrálni.
Éles, erős basszus
Erőteljes, 14,3 mm-es neodímium hangsugárzók basszuserősítővel Tokozat: A 14,3 mm-es neodímium hangsugárzó egység által létrehozott masszív basszust a basszuserősítő technológia zárósapkája irányítja közvetlenül a fülbe. Az intenzív gyakorlatok közben tiszta és erőteljes basszusütemet hallgathat.
Műszaki adatok:
Sugárzó egység (átmérő mm-ben) 14,3 mm
Mágnes típusa: Neodymium
Impedancia (Ohm): 23 Ohm
Tömeg: 19 gramm
Vezérlő / mikrofon: igen
Tartozék: USB-töltővezeték (0,1 m)
Lejátszási idő elemmel: 4 óra 20 perc
Töltési idő (25 °C): 90 perc