PocketVR bikázó 4000 mAh 12V miniBatt

PocketVR bikázó 4000 mAh 12V miniBatt
Ár: / Price
25990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
miniBatt Pocket VR Jump Start multifunkciós akkumulátor indításrásegítő 4000 mAh. Gyorsindító bikázó, multifunkciós töltő és LED-es zseblámpa egyben


A miniBatt Pocket VR, amely jelenleg az egyik legkisebb méretű multifunkciós indításrásegítő, új az akkumulátor töltési szintjét is kijelző KI/BE kapcsoló gombbal, csúszásmentes gumírozott felülettel és miniBatt kék színű megjelenéssel érkezik. Ezeken felül kiváló minőségű 3 az 1 -ben csatlakozó kábellel és intelligens akkumulátor töltő csipeszekkel is ellátták!
A miniBatt Pocket VR mérete kb. megegyezik egy okostelefonéval, és köszönhetően az új 4000 mAh akkumulátorának (GRADE A) akár 2500 cm3-es benzinmotorok indítására is rásegíthet, mint pl. motorkerékpárok, autók, jet-skik, quadok stb.
A miniBatt Pocket VR egyrészt 12V-os kimenettel rendelkezik a gépjárművek indításrásegítéséhez, de akár tölthetünk is róla bármilyen mobiltelefont, vagy más akkumulátoros elektronikus készüléket is az USB 5V / 2.4A kimenetén keresztül a tartozék 3 az 1-ben töltőkábel, vagy a telefonunkhoz kapott gyári töltőkábel csatlakoztatásával. A készülék beépített, három üzemmódú (világítás, villogó fény és S.O.S segélykérő jelzés) LED lámpaként is használható.
Az új miniBatt Pocket VR egy olyan új intelligens akkumulátor csatlakozóval érkezik, amelyet a legújabb technológiával terveztek és gyártanak, garantálva a maximális biztonságot és védelmet, amikor a készüléket az akkumulátor indításrásegítéséhez használják.
Tulajdonságai:
Indításrásegítés, minden 12 V-os akkumulátorral ellátott, max. 2500 cm3-es benzinmotorhoz Mobiltelefon, tablet, laptop, PSP stb. akkumulátor töltő funkció
Beépített LED-es zseblámpa három funkcióval, világítás, S.O.S. segélykérő és villogó fény
Tartozékai:
Telefon töltő kábel (3 az 1-ben)
Intelligens akkumulátor töltő kábel csipeszekkel
Műszaki adatok:
Kapacitása: 4000 mAh
Csúcsáram: 400 A
Akkumulátor típusa: LiCoO2
Kimenet: 5V/2.4A
Indításrásegítő kimenet: 12V Jump Start
Töltési idő: kb. 4 óra
Élettartama: kb. 1000 töltés
Rövidzárlat és túltöltés elleni védelem
Méretei: 155 x 79 x 16 mm
Súlya: 190 gramm
A képen az indításrásegítőn kívül látható egyéb termékek nem tartozékai a terméknek!