NEXT8365 Sound fali konzol Vogel's

NEXT8365 Sound fali konzol Vogel's
Ár: / Price
119990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

 • NEXT0001
  NEXT7840 kábel takaró

  NEXT7840 kábel takaró Vogel's

  Ár: / Price
  30990 Ft (27% áfával)

 • NEXT0003
  NEXT7825 üveg polc

  NEXT7825 üveg polc Vogel's

  Ár: / Price
  24990 Ft (27% áfával)

 • end
Vogel's SoundMount NEXT8365 mozgatható és forgatható dizájn fali tartó állvány integrált, távirányítható hangrendszerrel 40-65"-os televíziókhoz


A Vogel's több, mint 40 év gyártói tapasztalatával megalkotta az egyedülálló SoundMount dizájn fali tartó állványát.
A Vogel's SoundMount televízió fali tartó állvány megjelenésével és műszaki megoldásaival egy eddig nem ismert, teljesen új irányt mutat a fali állványok piacán. Megalkotásakor a Vogel's különös figyelmet fordított minden apró részlet kidolgozására, hogy kiszolgálja a luxus igényeket is. Elég csak rápillantani, hogy beleszeressünk. Csak egy érintés, hogy tapasztaljuk, milyen könnyedén mozgatható.
Elegáns megjelenés és praktikus használhatóság Vogel's SoundMount állvány időtállóan tervezték.
Egyedülállóan merész, robusztus, mégis kecses megjelenése lehetőséget biztosít a TV nézőszögének könnyed beállítására.
A SoundMount NEXT 8365 dupla karjai segítségével könnyedén visszatolhatjuk a televíziót középpontosan is a falhoz, úgy, hogy csak minimális hely maradjon a fal és a TV hátoldala között.
Az állvány könnyedén elhúzható a faltól, a TV képernyője 20°-ban megdönthető és 120°-ban elforgatható. Az állvány robusztus vázszerkezete alkalmas hajlított képernyős TV-khez is.
Rászerelhető minden 40 és 65" (102 -165 cm) méretű TV, terhelhetősége 30 kg.
Az állványba integrálásra került a Vogel's Screen Protection System rendszere is, amely azt jelenti, hogy a televízió soha sem fog a falba ütközni. Egyedülálló az állvány Smart Movement Mechanism mozgathatósága is. Az állvány azonnal, finoman reagál minden mozgatási szándékunkra. Mozgatása nem igényel semmiféle nagyobb erőkifejtést. Hangrendszer: A TV állvány tartozéka a kiváló hangélmény érdekében egy Vogel's SoundBar hangfal és egy vezeték nélküli Vogel's mélynyomó hangfal is. Mire lehet még szükségünk egy progresszív médiacenter tartó egység kialakításához? A Vogel's által megálmodott és kivitelezett rendszer alapja a Vogel's NEXT8365 SoundMount televízió állvány, amelyre TV-nket helyezhetjük. Az ebből kijövő vezetékek a Vogel's NEXT7840 alumínium kábelelrejtő oszlopban futnak tovább láthatatlanul, beltéri egységünket, Blue-ray CD lemez játszónkat stb. az oszlopra integrálható Vogel's NEXT7825 AV MULT SUPPORT dizájn fekete biztonsági üvegből készült polc(ok)ra helyezhetjük. A teljes rendszer pompás, egyedi összképet nyújt, s miközben vonzza a tekintetet, aközben el is rejti szemünk elől a bosszantó kábelrengeteget. Kívánjuk, hogy olyan szeretettel használja az állványt, mint ahogyan azt a Vogel's tervezői megálmodták és elkészítették Önnek.
Tulajdonságai:
A rögzíthető TV képátmérő mérete: Min. 40" - Max. 65"
Max. forgathatóság: 120°
Max. teherbírás: Max. 30 kg
Csavartávolság: Min. 200×200 / Max. 600×400
Távolság a faltól: Min. 72 - Max. 720 mm
CIS (Cable Inlay System): Igen (Kábelek elvezetése a karokban)
SPS (Screen Protection System): Igen (A televízió sohasem fog a falba ütközni)
SMM (Smart Movement Mechanism): Igen (Könnyen mozgatható) Hangkimenet: 300 W Max (total)
Subwoofer: 150W Max
Színe: fekete
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.