NEXT7346 OLED TV fali konzol Vogels

NEXT7346 OLED TV fali konzol VESA400x200 Vogels
Ár: / Price
139990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

 • NEXT0001
  NEXT7840 kábel takaró

  NEXT7840 kábel takaró Vogels

  Ár: / Price
  30990 Ft (27% áfával)

 • NEXT0003
  NEXT7825 üveg polc

  NEXT7825 üveg polc Vogels

  Ár: / Price
  24990 Ft (27% áfával)

 • end
Vogel’s NEXT7346 DesignMount Forgatható dizájn fali tartó állvány, a legtöbb LG OLED televíziókhoz


A Vogel’s 40 év gyártói tapasztaltával megalkotta az egyedülálló DesignMount dizájn fali tartó állványát LG OLED televíziókhoz
A Vogel’s DesignMount televízió fali tartó állvány megjelenésével és műszaki megoldásaival egy eddig nem ismert, teljesen új irányt mutat a fali állványok piacán. Megalkotásakor a Vogel’s különös figyelmet fordított minden apró részlet kidolgozására, hogy kiszolgálja a luxus igényeket is. Elég csak rápillantani, hogy beleszeressünk. Csak egy érintés, hogy tapasztaljuk, milyen könnyedén mozgatható.

A Vogel’s DesignMount állvány elnyerte a Red Dot és az iF Product Design, azaz a világ két legfontosabb formatervezési versenyének fődíját.

Elegáns megjelenés és praktikus használhatóság
A Vogels távirányítható MotionMount fali állványa nagyfokú rugalmasságot és széleskörű használhatóságot biztosít. A Vogels MotionMount motoros fali televízió tartó állvány a televízió bekapcsolásakor automatikusan aktiválódik, így nem számít, hogy a televíziótól éppen akár 120 fokkal balra, vagy jobbra ültünk-e le. Az előre beprogramozott személyes beállításainknak megfelelően a MotionMount állvány automatikusan beáll a beprogramozott helyzetbe. A televízió bekapcsolásakor az állvány kecsesen eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, a televízió kikapcsolásakor, pedig vissza mozog a falhoz a kiinduló pontra. Mindehhez, egyéb más távszabályzóra nincs szükségünk, csak a televízió be illetve kikapcsolására. Az állvány más pozícióba mozgatása és beállítása az ingyenesen letölthető applikáció segítségével okostelefonról vezérelhető, de akár manuálisan, kézzel is könnyedén más pozícióba mozgathatjuk az állványt. Az állvány felszerelése és működtetése rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztatnunk kell a tartozék televízió hálózati kábelt az állványhoz, az állványt, pedig a fali hálózati csatlakozó aljzatba és már működik is!

Mire lehet még szükségünk egy progresszív médiacenter tartó egység kialakításához?
A Vogels által megálmodott és kivitelezett rendszer alapja a Vogels NEXT7356 MotionMount távirányítható televízió konzol, amelyre OLED TV-nket helyezhetjük. Az ebből kijövő vezetékek a Vogels NEXT7840 alumínium kábelelrejtő oszlopban futnak tovább láthatatlanul, beltéri egységünket, center sugárzónkat, Blue-ray CD lemez játszónkat stb. az oszlopra integrálható Vogels NEXT7825 AV MULT SUPPORT dizájn fekete biztonsági üvegből készült polc(ok)ra helyezhetjük. A TV állványra, pedig a kiváló hangélmény érdekében egy Vogels SOUND3450 Sound Bar tartóra integrálhatjuk hangfalunkat. A teljes rendszer pompás, egyedi összképet nyújt, s miközben vonzza a tekintetet, aközben el is rejti szemünk elől a bosszantó kábelrengeteget.

Kívánjuk, hogy olyan szeretettel használja az állványt, mint ahogyan azt a Vogels tervezői megálmodták és elkészítették Önnek.

Tulajdonságai:
A kívánt nézőszög könnyedén beállítható akár applikációval, akár manuálisan is
Akár 10 előre programozott személyes beállítást is kapcsolhatunk az applikációval
A televízió kikapcsolásakor az állvány visszamozog a falhoz a kiinduló pontra
Könnyen felszerelhető és installálható
A rögzíthető OLED TV képátmérő mérete: Min. 40" ? Max. 65"
Max. forgathatóság: 120°
Max. teherbírás: Max. 30 kg
Csavartávolság: Min. 200×100 / Max. 400×200
Távolság a faltól: Min. 72 ? Max. 720 mm
CIS (Cable Inlay System): Igen (Kábelek elvezetése a karokban)
SPS (Screen Protection System): Igen (A televízió sohasem fog a falba ütközni)
SMM (Smart Movement Mechanism): Igen (Könnyen mozgatható)
Színe: fekete
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.