K-Z02-1H-2A60EUE27 Element Kit Sengled
K-Z02-1H-2A60EUE27 Element Kit LED izzó Sengled
Ár: / Price
20990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Sengled Element "okos" lámpa induló készlet (2db. LED lámpa 806 Lumen 2700-6500 K E27 + 1db. hub) - fehér színű
Sengled Element Starter Kit Wi-Fi Connected Lightbulb Zigbee standard (2 bulbs 806 Lumen 2700-6500 K E27 +1 hub) - Colour: White


Világítsd be okos otthonod.
A Sengled Element LED lámpa szett használatával egy teljesen új világ nyílik meg előtted a világításvezérlés terén, csak dőlj hátra és élvezd az új intelligens vezérlés adta lehetőségeket.
Miután a lámpákat betekerted a szabványos E27-es foglalatokba, csak töltsd le és telepítsd iOS, vagy Android készülékedre a Sengled Element Home applikációt. Használatával gyerekjáték a világítás fényerejének, színhőmérsékletének és különböző személyes beállításainknak az irányítása.
A lámpák természetesen KI/BE kapcsolhatók hagyományos fali kapcsolónkkal és az applikációval is. A fényerejük az applikációval szabályozható. Ezen kívül nyomon követheted az üzemidőt, az energia felhasználási és energia megtakarítási értékeidet is.
A Sengled Element starter kit 2 db LED lámpát és egy Zigbee HUB központi vezérlő egységet tartalmaz. A lámpákat alapjában házon belül vezérelheted, de a külön díj ellenében igénybe vehető Sengled Cloud szolgáltatással, akár otthonodtól távolról is irányíthatod lakásvilágításod.
Tekerj be még több, külön is kapható, Sengled Element Bulb lámpát és alakíts ki több hangulatos zónát a lakásodon belül, így irányíthatod ezeket a zónákat is. A rendszer 50 db lámpáig bővíthető.

Tulajdonságai:
A világítási élmény szabályzása okostelefonnal, vagy tablettel házon belül, vagy akár kívülről is.
Az applikációval a világítás színhőmérséklete fokozatmentesen szabályozható a 2700 Kelvin-es meleg fehértől a 6500 Kelvin-es hideg fehér tartományig.
A Zigbee szabvány technológia időtálló megoldás biztosít okos otthonunk számára, mivel egy rendkívül alacsony energiafelhasználású, az otthoni automatizálás területén széles körben elterjedt megoldás.
Otthonlét szimulációt is beállíthatunk, arra az esetre, ha nem tartózkodnánk otthon. Ilyenkor a világítás úgy viselkedik, mintha otthon lennénk.

Műszaki adatok (LED lámpa):
- Névleges feszültség: 220 - 240 V ~ 50 Hz
- Foglalat: E27 csavarmenetes normál foglalat
- Max. teljesítmény: 9,8W +- 10%
- Fényáram: 806 lumen (Kb. megfelel egy 60 Wattos hagyományos körteizzó fényének)
- Színhőmérséklet: 2700 - 6500K (meleg fehértől a hideg fehér tartományig)
- Színvisszaadás (CRI): >80
- Fénysugárzási szög: 270 °
- Zigbee Protocol: Zigbee HA 1.2.1; Zigbee Pro
- Üzemi környezeti hőmérséklet: -20° C és +40° C között
- Méretei: kb. 120mm (magas) x 60mm (széles)
- Súlya: kb. kb. 210 gramm

FONTOS!: LED fényforrásokhoz használható dimmer/fényerőszabályzó kapcsolóval NEM szabályozható!