iRig Voice YL IK Multimedia

iRig Voice YL mikrofon iOS Android IK Multimedia
Ár: / Price
9990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

  • IKM0015
    iRig PRE

    iRig PRE IK Multimedia

    Ár: / Price
    11990 Ft (27% áfával)

  • end
IK Multimedia iRig Voice kondenzátoros kézi mikrofon iOS és Android mobileszközökhöz (sárga színű)


Kimondottan az énekhangok rögzítésére alkalmas iRig Voice mikrofon kicsi, kézben tartható, és a gyártói és egyéb szoftverek segítségével igen sokoldalúan használható vokális produkciók készítésére.
Az iRig Voice termék első szembetűnő eleme színes megjelenése.
A termék az iPhone, iPad Air, iPad mini és iPad, valamint Androidos mobileszközök analóg hang bemenetét használva (akár külön megvásárolható átalakítóval) képes a hangot bejuttatni az eszközre, azaz mono hangot rögzít bármely standard hangfelvevő alkalmazásban, legyen az az iOS Voice Recorder szoftvere, az IK Multimedia által jegyzett sokoldalú iRig Recorder, vagy éppen a kifejezetten ezen termékhez megalkotott EZ Voice.
Az iRig Voice kényelmes kialakítása révén akár több órás használatot is lehetővé tesz, öt gyönyörű plasztikus színe révén pedig eszméletlen jól mutat. Kialakítása kifejezetten az énekléshez lett optimalizálva, érzékenysége a szájhoz közeli tartásra van hangolva, amely révén csökken az esetleges gerjedés veszélye, amikor élőben, valós időben azonnal vissza is hallgatjuk egy hangszórószetten a produkciónkat. A rajta lévő KI/BE kapcsoló gomb segítségével gyorsan és könnyedén tudjuk lekapcsolni, ha mégis gerjedést tapasztalnánk, vagy ha például le szeretnénk tenni néhány perc szünet idejére.
Az IK Multimedia az iRig Voice gyönyörű színeihez pigmentált termoplasztik alapanyagot használt, amely strapabíró, mégis igen könnyű. Kialakítása révén nem csak a kezünkben tartható kényelmesen, de a legtöbb mikrofon tartó állványba is illeszkedik.
A már megszokott minijack bemenet itt egyben kimeneti opcióval is rendelkezik, amely révén akár fejhallgatóra, akár hangszóróra is csatlakoztathatjuk az egységet. Így gyakorlatilag késés nélkül van mód analóg visszahallgatására a produkciónak.
Az ingyenes IK Multimedia EZ Voice alkalmazása többféle hasznos képességet kölcsönöz a mikrofonnak, Pl.: a karaoke módot kínáló Voice Cancel, amely meglévő számokban képes kiszúrni az énekhangot, hogy helyette mi énekelhessünk. Meglepően jól pótolhatjuk a kedvenc zeneszámainkban lévő énekhangot saját hangunkkal a program segítségével. További hasznos funkció a hangolás (Tune), és a torzítás (Morph), ahol például a hangszínünk módosítható. Az EZ Voice az App Store-ból ingyenesen elérhető, az iRig Voice regisztrálását követően a gyártó egy-két további funkciót is ingyenesen biztosít.
Az iRig Voice együtt használható az utóbbi évek legtöbb Mac-jével is, így a MacBook Air, MacBook Pro és iMac modellek szinte mindegyikével.
A Mac alatt a hangfelvétel több alkalmazásban is használható, így például a GarageBand, a Logic Pro, a QuickTime, az iMovie vagy a Final Cut Pro alkalmazásokban is.
Tulajdonságai:
Professzionális hangminőségű kézi kondenzátor mikrofon.
Kompatibilitás: A mikrofon bármilyen 3,5 mm-es jack mikrofon/fejhallgató bemenettel rendelkező készülékhez csatlakoztatható. Az ilyen bemenettel nem rendelkező készülékek esetében átalakítóra van szükség (pl. Lightning-adapter 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozóhoz, vagy USB-C – 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó átalakító stb.) Az átalakító nem tartozéka a terméknek.
Speciális irányított karakterisztikájú elektret-kondenzátor kapszula.
Könnyű, tartós termoplasztik kialakítás.
Kapható zöld, kék, sárga és pink színekben is.
Az EZ Voice az App Store-ból ingyenesen letölthető.
Több IK Multimedia alkalmazással is használható, de más karaoke és zenekészítő app-al is együttműködik.
Fejhallgató 3,5mm-es jack csatlakozó teszi lehetővé, hogy valós időben hallgassuk vissza fülhallgatón, hangszórón, keverőpulton stb. azt, amit felveszünk.
KI/BE kapcsoló gomb.
Frekvenciatartomány: 100 Hz – 15 kHz, érzékenység -3 dB.
Maximális bemeneti hangnyomás: 105 dB.
Harmonikus torzítás: 3% THD 105 dB-en, 1kHz
Beépített szél elleni védelem.
Méretei: 215 mm x 53 mm x 53 mm.
Súlya: 253 gramm.
Kábelhosszúság: 2 m.