iRig Stream Mic PRO mikrofon IK Multimedia

iRig Stream Mic PRO mikrofon IK Multimedia
Ár: / Price
74990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Kompakt multi-pattern mikrofon és sztereó audió interface


Egy mikrofon, amely összeköti az egészet
Az iRig Stream Mic Pro minden eddiginél könnyebbé teszi a hang és a zene megosztását. Egy professzionális, többmintás kondenzátor mikrofont és egy 24 bites, 96 kHz-es audiointerfészt iPhone, iPad, Android, Mac és PC számára egyetlen ultrahordozható megoldássá egyesít a zene- és tartalomkészítéshez.
Tökéletes, többmintás kondenzátor mikrofon
Először is, hallasd a hangodat a választható kardioid, 8-as, minden irányú vagy sztereó hangfelvételi mintázatokkal. Ezek a mintázatok a zajtól a magával ragadó hangzásig terjednek, így akár podcastot, interjút, hangszert vagy együttest vesz fel, éles, tiszta és részletes jelet élvezhet, könnyen állítható erősítéssel.
Integrált audiointerfész
Csatlakoztasson médialejátszókat, billentyűzeteket, keverőpultokat, lemezjátszókat, hangfalakat és egyebeket a kényelmes sztereó 3,5 mm-es audiobemenettel közvetlenül a mikrofonon. A monitorozó keverésvezérlővel a fejhallgató-kimeneten keresztül keverheti a közvetlen vagy a felvett hangot. Mostantól a teljes felszerelését egyetlen elegáns, kompakt kivitelben tarthatja, amelyet bárhová könnyedén magával vihet.
Profi eredmények a Loopback+ segítségével
Az iRig Stream Mic Pro az IK úttörő Loopback+ funkcióját kínálja, amellyel nem csak a telefonodról vagy táblagépedről származó zenét adhatod hozzá a felvételhez vagy a streamhez, hanem akár a mikrofonjelet is átirányíthatod egy külön alkalmazásba, hogy visszhangot, EQ-t vagy zajcsökkentést adj hozzá (mint a mellékelt MixBox CS for iPad esetében), mielőtt egy második alkalmazásba, például az Instagramba vagy a Tiktokba küldenéd. Ez egy egyszerű módja annak, hogy masszív hangzást érj el olyan alkalmazásokban, amelyek általában nem engedik a hangfeldolgozást vagy a háttérzene hozzáadását.
Kiváló hangminőség
Az iRig Stream Mic Pro végig kiváló hangzást is biztosít. A közvetlen monitorozással ellátott fejhallgató kimenet lehetővé teszi, hogy bármely alkalmazással ellenőrizhesd a szinteket, még mielőtt megnyomnád a felvételt. A 24 bites, 96 kHz-es konverterek pedig érintetlen, részletes hangzást biztosítanak a mikrofon és a sztereó aux bemenet esetében is.
Egyszerű, live-optimalizált vezérlők
Az összes funkció egyetlen, intuitív és élőben optimalizált vezérlőgombon keresztül vezérelhető. Kattintson végig gyorsan az egyes beállításokon a beállítások elvégzéséhez, és akár nyomva is tarthatja a némításhoz, ha köhögnie vagy tüsszentenie kell. A könnyen látható LED-es szintjelzők pedig azt jelentik, hogy nem köt le a fejhallgató, ha távolról szeretne felvételt készíteni.
Sztereó vagy többcsatornás? Mindkettő!
Az iRig Stream Mic Pro 2 üzemmódot kínál: sztereó vagy többcsatornás. Alapértelmezés szerint sztereó üzemmódban működik, és több hangforrást - line sztereó bemeneteket (+ Loopback) és mikrofonkapszulákat - előkever egy sztereó sávra, amelyet elküld az Ön által választott streaming alkalmazásokba, például az Instagramra, Facebook-ra, Twitch-re stb.
Többcsatornás üzemmódba kapcsolva a két kapszula a 3. és 4. csatornára kerül, így 4 hangcsatornát kap, amelyet elküldhet olyan rögzítő alkalmazásokba, mint a GarageBand vagy a kedvenc DAW-je.
Legyen kapcsolatban, maradjon feltöltve
Az iRig Stream Mic Pro bármilyen eszközhöz azonnal csatlakoztatható, és minden eddiginél könnyebbé teszi a kapcsolatot és a töltést. A mellékelt mini-DIN az iOS Lightning és mini-DIN az USB-C kábelekre, így készen áll a legújabb iPhone-ok, iPadek és Android-eszközök, valamint a Mac és a PC csatlakoztatására.
Az iRig Stream Mic Pro az okos eszközről táplált, MFi tanúsítvánnyal is rendelkezik, így a csatlakoztatott Lightning-eszközöket akár akkor is töltheted, amikor az iRig Stream Mic Pro-t a (választható) egyenáramú tápegységgel felvételre használod.