iRig Pro Duo Studio Suite IK Multimedia

iRig Pro Duo Studio Suite IK Multimedia
Ár: / Price
107900 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
IK Multimedia iRig Pro Duo Studio Suite teljes stúdió készlet iPhone, iPad, Android, Mac és PC készülékekhez. Minden egyben, amire szükséged van hang/zene felvételéhez és lejátszásához, valamint zene készítéséhez és felvételéhez GarageBand-el és más zenei alkalmazásokkal.

Az IK Multimedia iRig Pro Duo Studio Suite megvásárlásával most mindent egyben, kompletten és nem mellékesen igen kedvező áron megkapsz, amelyre gitár, énekhang, vagy egyéb más hangszer hangrögzítéséhez szükséged van. A csomag tartalmaz egy professzionális audio interfészt, egy stúdió minőségű mikrofont, egy fejhallgatót a monitorozáshoz és minden egyéb kábelt és más tartozékot, amely a felvételhez szükséges. Az interfész egyszerű "plug and play" módon, minden egyéb szoftver használata nélkül, csatlakozik Mac/PC, iOS, vagy Android készülékedhez, és tökéletesen együttműködik a GarageBand és egyéb más népszerű hangrögzítő alkalmazásokkal is. A csomag tartalmazza az összes GarageBand kompatibilis Mac/PC szoftver plug-int is, amelyekkel még magasabb szintre léphetsz a gitárerősítések és effektek területén, a mikrofon mintavételezésben, a virtuális hangszerek használatában és a high-end stúdio processzorok világában, mixelésnél és mastering-elésnél.
Az IK Multimedia iRig Pro Duo Studio Suite eszközeivel könnyen készíthetsz többsávos felvételeket, demókat, podcast felvételeket, élő felvételeket stb. Nem utolsó sorban, mivel az iRig Pro Duo Studio Suite eszközei, együttműködnek a számítógépeddel, tableteddel és okostelefonoddal is, így használatukkal bárhol, bármikor és bármelyik eszközzel rögzítheted fantasztikus zenéidet.
A csomag tartalma:
1db iRig Pro Duo hordozható dual bemenetű univerzális audio interfész iPhone, iPad, Android, Mac és PC készülékekhez
1db 60cm-es Lightning - Mini-DIN csatlakozó kábel
1db 60cm-es Micro-USB-OTG - Mini-DIN csatlakozó kábel
1db 60cm-es USB - Mini-DIN csatlakozó kábel
1db 160cm-es 2 x 2.5mm jack - MIDI kábel
2db 1.5V AA elem
1db iRig Mic Studio XLR hordozható digitális mikrofon iPhone, iPad, iPod touch és Android mobileszközökhöz, valamint Mac-hez és PC-hez
1db mikrofoncsíptető
1db asztali tripod mikrofon állvány
1db 2m-es XLR mikrofon kábel
1db iRig fejhallgató a visszahallgatáshoz
1db regisztrációs kártya
A képen látható tablet és laptop nem tartozéka a terméknek!