iRig Mic HD-A IK Multimedia

iRig Mic HD-A mikrofon Android és PC IK Multimedia
Ár: / Price
34990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
IK Multimedia iRig Mic HD-A kézi kondenzátor mikrofon Android és PC eszközökhöz (ezüst színű)


Vedd kezedbe a digitális hangrögzítés csúcsteljesítményét!
Az iRig Mic HD-A egy magas minőségű digitális kondenzátoros kézi mikrofon Android felhasználók részére. Legyél online rádiós, újságíró, videóblogger, énekes, vagy csak csupán lelkes házi amatőr, ez a sokoldalú mikrofon ki fogja szolgálni az igényeidet. Közvetlenül tudod csatlakoztatni Android, vagy PC készülékedhez! Kényelmes, ugye?
És ez még nem minden: az iRig Mic HD-A 24 bites A/D konvertálásra és 44.1/48Khz mintavételi rátára képes, alacsony zajszintű, nagy felbontású előerősítővel rendelkezik. Biztos lehetsz benne, hogy bárhol is készítesz felvételt, az profi minőségű lesz. Legyen szó terepről, vagy stúdióról, hozza azt a szintet, amit akár a háromszor drágább eszközök tudnak csak.
A sikeres előd (iRig Mic) folytatásaként az iRig Mic HD-A masszív fémvázat kapott, ergonomikus, akár órákon keresztül kézben tarthatod, ha ezt kívánja a felvétel. A hozzá tartozó csíptetővel pedig állványra is tudod rögzíteni!
Az iRig Mic HD-A-val akár már rögtön a kicsomagolás után tudsz felvételeket készíteni, a hozzá tartozó alkalmazásokkal és szoftverekkel. Különbözó módokon rögzíthetsz vokált, terep felvételt, gitárt, basszust, és még egy csomó minden mást. Egész biztos, hogy sok mikrofon van a piacon, de ár/érték arányban az iRig Mic HD-A kimagaslóan a legjobb.
Még jobb digitális hangminőség
A legfontosabb különbség az eredeti iRig Mic és az új iRig Mic HD-A között, hogy utóbbi közvetlen porton kapcsolódik az eszközödhöz, így azonnali digitális jelkapcsolat van. Ha beszélsz, énekelsz, vagy bármi mást veszel fel az iRig Mic HD-A-val, akkor az először egy nagyfelbontású, audiofil minőségű előerősítőn megy keresztül, amit a 24 bites A/D konverter digitális jellé alakít. Így a felvétel soha nem hagyja el a digitális teret, ami extrém pontosságú felvételeket tesz lehetővé.
Sokoldalú alkalmazások
Az iRig MIC HD-A számos feldolgozó és szerkesztő progrmmal érkezik. az Android felhasználók részére, mint pl. az EZ Voice FREE for Android, az iRig Recorder FREE for Android és az AmpliTube FREE for Samsung Pro Audio, valamint az AmpliTube és a T-RackS Mac és PC felhasználók részére. Egy mikrofon sem érkezett még ennyi ingyenesen használható szoftverrel, így Neked már csak a felvételekre kell figyelned.
Tulajdonságai
Elérhető áron kínált digitális kondenzátoros kézi mikrofon, amivel bárhol tudsz felvételeket készíteni
Közvetlenül csatlakozik az Android eszközödhöz OTG kábellel, vagy USB-n PC-hez
Magas minőségű 24 bites A/D konvertálás
44.1 - 48 kHz mintavételi ráta
Irányító gombok és többszínű LED kijelző
Kézi mikrofon kialakítás ? kompatibilis a standard mikrofon állványokkal
Ingyenes szoftver csomag, mikrofon csíptető és hordtáska a csomag részét képezi
Méretei: 185 mm x 48 mm
Kábel hossz: 1.5 m
Csatlakozó: USB
Iránykarakterisztika: Kardioid
Mikrofon típusa: Kismembrános kondenzátor