iRig Mic Cast IK Multimedia

iRig Mic Cast mikrofon iOS és Android IK Multimedia
Ár: / Price
11990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
IK Multimedia Irig Mic Cast hordozható mikrofon mini-jack fejhallgató bemenettel rendelkező iPhone, iPod touch, iPad és Android készülékekhez.


Készíts fantasztikus podcastokat és hangfelvételeket könnyen és gyorsan
Az iRig MIC Cast egy ultrakompakt hangfelvevős mikrofon, amit speciálisan arra terveztünk, hogy podcastokat, interjúkat, beszédeket, előadásokat, hangemlékeztetőket stb. vegyél fel. Kristálytiszta hangminőséggel rögzíthetsz bármit ezzel a kis eszközzel, ami a zsebedben is elfér. Egy fix, egyirányú csatlakozóval csatlakoztatható, ideális az egy forrásból érkező hangfelvételek készítéséhez. De kiváló üzleti megbeszélések, konferenciabeszélgetések rögzítésére is.
Mac tulajdonosok figyelmébe! A 2008-2013 közötti Mac-ek többségével kompatibilis, kivéve a Mac Pro vonallal. A 2014-es MacBook Pro és Air vonallal nem kompatibilis egyelőre, ahogy a kései 2013-as iMac modellekkel sem. Az összes többi esetben a kompatibilitás így ellenőrizhető: About This Mac > More Info > System Report > Audio : ha az "External Microphone / iPhone headset" megjelenik a tulajdonságok között, akkor kompatibilis.
Ultrakompakt dizájn
Az iRig Mic Cast szó szerint akkora mint egy nagyobb pénzérme. Bárhol elfér, a zsebedben, az aktatáskádban, és bárhol használhatod, legyen az osztályterem vagy tárgyalószoba.
Kétfajta, állítható érzékenység
A hordozható mikrofonok átka, hogy nem tudják jól kiszűrni a környezeti zajokat. Az iRig Mic Cast ezt egy kapcsolóval megoldja, ahol beállíthatod, hogy a rögzítendő hang távolról vagy közelről érkezik, a készülék pedig ehhez igazodik.
Asztali állvánnyal érkezik
Szabad kezekkel rögzíthetsz az iPhone/iPod touch készülékeddel, csak helyezd az állványra, csatlakoztasd az iRig Mic Cast-ot, és nyomd meg a felvétel gombot.
Egyszerű üzemeltetés
A telepítés menete: csatlakoztasd az iRig Mic Cast-ot a mini-jack kimeneten keresztül, és készen is állsz arra, hogy felvételeket készíts. Ennyi. Ha szerkeszteni szeretnéd őket, akkor használd a két ingyenesen letölthető alkalmazást.
Tulajdonságok:
Sztereó mini-jack fejhallgató kimenet, valós idejű nyomon követés lehetősége, hogy mit és milyen minőségben vettél fel
Egy apró kapcsolóval tudod állítani az érzékenységet, hogy közeli vagy távoli felvételt készítesz
Állítható, kényelmes asztali állvánnyal érkezik, amiben el tudod helyezni az iPhone/iPod touch készüléked, miközben a felvétel készül
A mini-jack csatlakozó kompatibilis az iPhone/iPod touch tokok többségével, így nem kell kivenned őket belőle, ha rögzíteni szeretnél valamit
Ultrakompakt, könnyű, bárhova magaddal viheted
Mint a többi IK Multimedia termék, ez is ingyenes alkalmazásokkal érkezik: az iRig Recorder egy egyszerűen használható hangfelvevő- és szerkesztő app, míg a VocaLive egy prémium élő vokál effekt szerkesztő énekeseknek
Telefonhívást és bármilyen Voice-Over-IP appot képes rögzíteni
iPhone/iPod touch/iPad és Android kompatibilitás, utóbbihoz az iRig Recorder FREE for Android alkalmazást ajánljuk