iRig Mic Cast HD IK Multimedia

iRig Mic Cast HD mikrofon iOS és Android IK Multimedia
Ár: / Price
34990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
IK Multimedia iRig Cast HD kisméretű, kétirányú mikrofon mágneses rögzítéssel


Mindig a legjobbat hallja
Az iRig Mic Cast HD egy kiváló minőségű mikrofon, melynek segítségével professzionális eredményeket érhetünk el. Interjúkhoz, podcastokhoz vagy egyébb felvételi funkciókhoz tökéletes választás. Könnyedén csatlakoztatható eszköz okostelefonjával, táblagépével vagy számítógépével az iRig Mic Cast HD egy zseb méretű mikrofon, amely nagyszerű professzionális minőségű hangfelvételeket biztosít bárhol.
Zajmentes hang és videó
Az iRig Mic Cast HD segítségével kristálytiszta beszédet rögzíthet bárhol, iPhone, iPad vagy Android készülékén. A kettő arannyal porlasztott elektret kondenzátor kapszula kiváló pontosságot és részletességet nyújt, a 24-Bites, 96 kHz-es A/D konverterek pedig kiemelkedő hangminőséget kínálnak.
Az iRig Mic Cast HD egy apró, nagy érzékenységű mikrofon, amely lehetővé teszi, hogy bárhol kristálytiszta beszédet rögzítsünk iPhone, vagy iPad készülék segítségével. Az új, dupla kapszula kialakítás lehetővé teszi az elülső (F) vagy a hátsó (R) hangszedő minták használatát a tengelyen kívüli zajok kiküszöbölésére, akár saját hangunkat kívánjuk felvenni, akár valaki más beszédét rögzítjük. Egyszerre is kiválasztható mindkettőt (F+R), így többirányú mintát használhatunk, amely ideális interjúk és beszélgetések rögzítéséhez.
Az iRig Mic Cast HD mágneses rögzítése megkönnyíti a Mac / PC- történő elhelyezést is. Csak helyezze el a laptop képernyőjére, és a webkamera segítségével kristálytiszta hanganyagot adhat élő közvetítéséhez vagy YouTube-videóihoz.
Minden szögből remekül szól
Az iRig Mic Cast HD innovatív kialakítása és kardioid iránykarakterisztikájának köszönhetően lehetővé teszi, hogy kristálytiszta, lenyűgöző felvételeket készítsen, függetlenül attól, hogy a kamera előtt áll-e.
Tulajdonságai:
Választható elülső / hátsó / kétirányú felvétel
Pattintható mágneses rögzítés, akár tokon keresztül is
Tiszta felvétel érdekében a háttérzajokat elutasítja
24-Bit/96kHz konverterek a kristálytiszta hangzás érdekében
Két aranyozott porlasztott professzionális kondenzátor kapszula
Fejhallgató kimenet, választható direct / processed jelekkel
Gyakorlatilag minden audio és videó alkalmazással működik
Egyéni AIOS Driver a kiváló teljesítmény érdekében Windows eszközökön
Csomag tartalma:
1 x iRig Mic Cast HD Mikrofon
1 x Lightning - micro-USB Kábel (16cm)
1 x USB-C - micro-USB Kábel (30cm)
1 x micro-USB OTG-típus - micro-USB Kábel (16cm)
2 x ferromágneses lemez
1 x Mikrofon szélfogó