Márkák/Brands » IK Multimedia
iRig Keys 37 IK Multimedia

iRig Keys 37 IK Multimedia
Ár: / Price
29900 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Előrendelés / Preorder
 
IK Multimedia iRig Keys 37; 37 mini billentyűs univerzális USB billentyűzet Mac-hez és PC-hez.
IK Multimedia iRig Keys 37; The 37 mini-key USB controller for Mac/PC.


Erőteljesség és hordozhatóság, elérhető áron.
Az iRig Keys 37 egy tökéletesen hordozható 37 billentyűs MIDI billentyűzet Mac és PC készülékekhez. Így bárhol és bármikor gyakorolhatunk, felléphetünk, vagy felvételt készíthetünk vele. A készülék kis mérete 37 db. billentés érzékeny billentyűzetével, amely 3 oktáv + 1 billentyű, lehetőséget biztosít arra, hogy akár otthon, akár útközben, vagy bárhol zenélhessünk. Így már semmi sem szabhat határt kreativitásunknak, bárhol is legyünk.
iRig Keys 37-t rendkívül könnyű használni. Csatlakoztathatjuk közvetlen Mac-hez, vagy PC-hez a tartozék USB kábellel. A csatlakoztatáshoz semmiféle applikációra, szoftverre, vagy driverre sincs szükségünk (Plug & Play). A billentyűzet a csatlakoztatás után azonnal üzemkész! iRig Keys 37 rendkívül kis fogyasztású annak érdekében, hogy teljes mértékben hordozható legyen. Ezért nincs szükség külön tápellátásra, mert a működéséhez szükséges feszültséget a csatlakoztatott eszköz (Mac, vagy Laptop PC stb.) biztosítja.
Az iRig Keys 37-t élő fellépéseknél is használhatjuk, hiszen több IK Multimedia zenei alkalmazással együtt érkezik.
A méret is lényeg.
Tényleg hordozható az iRig Keys 37? Abszolút hordozható, mivel kisméretű és súlyú a könnyű hordozhatóság érdekében. Csak 50,3 cm széles és 12 cm mély és mindössze 4 centiméter magas. A súlya is csak 0,66 kg.
Egy kisméretű billentyűzet számos professzionális tulajdonsággal.
IRIG Keys 37 3 oktáv + 1 billentyűs kivitele tökéletes egyensúlyt biztosít a hordozhatóság és a használhatóság között. A készüléken háttérvilágítással rendelkező puha érintésű hangerő/adatfolyam tekerőgomb, oktáv és programváltó nyomógombok találhatók, amelyekkel az alap MIDI funkciókat már a billentyűzeten szabályozhatjuk. A SET gomb segítségével akár négy különböző beállítást is elmenthetünk (pl. MIDI csatornákat, gombkiosztást, billentyűzet megváltoztatást stb.), majd egyszerűen váltogathatunk közöttük. A maximális komfort és sokoldalúság érdekében az iRig Keys 37 moduláció és pitch (hangmagasság) szabályzó kerekekkel is fel van szerelve.
Csatlakoztatjuk és kész (Plug & Play).
A csatlakoztatáshoz semmiféle applikációra, szoftverre, vagy driverre sincs szükségünk (Plug & Play). A billentyűzet a csatlakoztatás után azonnal üzemkész!
A billentyűzetet használhatjuk szinte bármely zenei alkalmazással: Pl.: a GarageBand mellett az IK Multimedia több iOS applikációjával pl. a SampleTank 3 SE-al stb. Ehhez több ingyenes hangminta is jár a termék regisztrálásakor (The Grid).
Tulajdonságai.
37db. dinamikus, billentés érzékeny mini billentyűzet (3 teljes oktáv + 1 billentyű).
Moduláció- és hangmagasság-szabályzó kerekek.
Hangerő és adatfolyam szabályzó gomb. (választható.)
Puha érintésű oktáv és programváltó nyomógombok háttérvilágítással.
SET gomb négy különböző, személyre szabott beállítás tárolására és előhívására.
Bemenet a külön megvásárolható hangkitartást vezérlő, vagy hangerőszabályzó pedálhoz.
Automatikusan felismeri a csatlakoztatott (Mac/PC) eszközt (Plug & Play).
A működéséhez szükséges tápfeszültséget a csatlakoztatott eszköz (Mac/PC) biztosítja.
Együttműködő alkalmazások: Pl. az ingyenes SampleTank 3 SE-t javasoljuk (letölthető az IK User Area-ból). Ehhez több ingyenes hangminta is jár a termék regisztrálásakor (The Grid).
Tartozék USB kábel.
Hordozótáska külön vásárolható hozzá. (iRig Keys Travel Bag)
Méretei: 503 mm x 120mm x 40 mm.
Súlya: 660 gramm.