iRig Keys 2 Mini billentyűzet IK Multimedia

iRig Keys 2 Mini billentyűzet IK Multimedia
Ár: / Price
39900 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
IK Multimedia iRig Keys 2 Mini, mini billentyűs univerzális billentyűzet


Hihetetlen mobilitás.
A zenei ihlet bármikor megszállhat minket. Miért ne lehetnénk képesek bárhol és bármikor a létrehozásukra is? Az iRig Keys 2 MINI egy tökéletesen hordozható 25 billentyűs MIDI billentyűzet a legújabb iPhone, iPad, valamint Mac és PC készülékekhez.
A készülék kis mérete 25 db billentés érzékeny billentyűzetével, amely 2 oktáv + 1 billentyű, lehetőséget biztosít arra, hogy könnyen bárhová magunkkal vihessük egy laptoptáskában, gitártáskában, vagy hátizsákban. Így már semmi sem szabhat határt kreativitásunknak, bárhol is legyünk.
iRig Keys 2 MINI-t rendkívül könnyű használni. Csatlakoztathatjuk közvetlen iOS eszközökhöz a tartozék Lightning, USB-C és USB-A csatlakozóval, Mac-hez, vagy PC-hez a tartozék USB kábellel. Régebbi iOS eszközökhöz (iPhone 4, iPad 2/3/4 stb.) történő csatlakozáshoz külön vásárolhatunk hozzá 30 tűs csatlakozó kábelt is. A csatlakoztatáshoz semmiféle applikációra, szoftverre, vagy driverre sincs szükségünk (Plug & Play). A billentyűzet a csatlakoztatás után azonnal üzemkész!
iRig Keys MINI rendkívül kis fogyasztású annak érdekében, hogy teljes mértékben hordozható legyen. Ezért nincs szükség külön tápellátásra, mert a működéséhez szükséges feszültséget a csatlakoztatott eszköz (iPhone, iPad stb.) biztosítja.
Az iRig Keys MINI-t élő fellépéseknél is használhatjuk, hiszen több IK Multimedia zenei alkalmazással együtt érkezik.
Egyszerűen kezelhető.
IRIG Keys 2 MINI 2 oktáv + 1 billentyűs kivitele tökéletes egyensúlyt biztosít a hordozhatóság és a használhatóság között. A készüléken háttérvilágítással rendelkező puha érintésű hangerő/adatfolyam tekerőgomb, oktávváltó nyomógombok találhatók, amelyekkel az alap MIDI funkciókat már a billentyűzeten szabályozhatjuk.
Kezdhetjük is a zeneszerkesztést.
A billentyűzetet használhatjuk szinte bármely zenei alkalmazással: Pl.: a GarageBand mellett az IK Multimedia több iOS applikációjával, az iGrand Piano, a SampleTank, az iLectric Piano alkalmazásokkal. Az OS X alatt szintén működik a GarageBand szoftverrel, illetve a SampleTank programmal is. Ehhez több ingyenes hangminta jár a termék megvásárlásakor.
Tulajdonságai:
Mini billentyűs univerzális billentyűzet.
25 db dinamikus, billentés érzékeny mini billentyűzet (2 teljes oktáv + 1 billentyű).
Hangerő és adatfolyam szabályzó gomb. (átváltható)
Puha érintésű oktávváltó nyomógombok háttérvilágítással.
Automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközt (Plug & Play).
A működéséhez szükséges tápfeszültséget a csatlakoztatott eszköz biztosítja.
Együttműködő alkalmazások: Pl. az ingyenes SampleTank FREE és a iGrand Piano FREE applikációt javasoljuk iOS eszközökhöz (letölthetők az App store-ból). Android készülékekhez az iGrand Piano FREE és az iLectric Piano FREE (letölthető a Google Play és Samsung Galaxy Apps áruházakból), Mac/PC-hez az ingyenes: SampleTank 3 SE szoftvert javasoljuk (letölthető ai IK User Area-ból). Ehhez több ingyenes hangminta jár a termék megvásárlásakor.
Tartozék Lightning - micro-USB, USB-A -USB és USB-C -USB kábelek
Mérete: 324 mm x 139 mm x 54 mm.
Súlya: 0,58 kg
A képen a billentyűn kívül látható egyéb készülékek nem tartozékai a terméknek!