C01-BR30EUMSW Pulse white LED Sengled
C01-BR30EUMSW Pulse white LED fényforrás Sengled
Ár: / Price
27990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Sengled Pulse sztereo JBL Bluetooth hangszóróval egybeépített, 2db-ból álló, fényerőszabályozható LED lámpa szett 2x600 Lumen 2700 K E27 (gyöngyház fehér színű)
Sengled Pulse Dimmable LED Light Bulb with a Built-In Wireless Bluetooth Stereo JBL Speaker, Master + Satellite (Pair), Colour: Pearl White


Kapcsold fel, kapcsold be
Észre sem vehető, de egy-egy Bluetooth, vezeték nélküli, többcsatornás sztereó, minőségi JBL hangszóró rejtőzik mindkét "okos" LED lámpában. Egyszerűen csak tekerd be először a Master lámpát, majd a Sattelite lámpát a meglévő hagyományos E27-es foglalataidba, majd párosítsd a Sengled Plus Master lámpát az okos telefonoddal. Ezután már csak le kell töltened és telepítened a Sengled App-ot, így azonnal szabályozhatod a lámpák fényerejét, a hangszórók hangerejét, hangszínprofilját, és még azt is, hogy a jobb, a bal, vagy mindkét csatorna egyszerre szóljon rajtuk. Ugye ez zene füleidnek?

Tulajdonságai:
- JBL Bluetooth hangszóróval egybeépített, 2db-ból álló, fényerőszabályozható LED lámpa szett.
- Nincs szükség hangfalkábelre, külön távszabályzóra, hálózati csatlakozó vezetékre, nem kell külön vezetékezni, csak egy okostelefon/tablet kell a működtetéséhez.
- Élvezd a fényt és a zenét teljesen új formában. A JBL hangszórók kiváló hangminőséget biztosítanak, a LED világítással, pedig rengeteg energiát is megspórolhatsz.
- 1.75 "-os teljes tartományú 13 watt (max.) teljesítményű, 8 ohm impedanciájú és 100Hz-20kHz frekvencia átvitelű Hi-Fi JBL hangszórók biztosítják a kiváló hangzást. Beállítható az is, hogy a jobb, a bal, vagy éppen mindkét csatorna szóljon rajtuk, ezzel kialakítva a térhangzást.

- Hogy teljes legyen az örömünk, és jusson fény és hang mindenhova, a rendszerbe további 6 db Pulse LED lámpát csatlakoztathatunk, így összesen 8 db-ra növelve a hangszórók ? és egyben LED lámpák ? számát (1db Master + 7db Satellite lámpa)

- A Sengled Pulse egyszerűen használható applikációjával szabályozhatjuk a fényt és a hangot, miközben online hallgatjuk kedvenc zenénket, vagy nézzük kedvenc filmünket. (Egyes applikációk ettől eltérhetnek!)

- Névleges feszültség: 220 -240 V ~ 50/60 Hz
- Teljesítmény/LED lámpa: 15 W (világítás + hangszóró) Csúcsteljesítmény/2 db LED lámpa: 30W
- Fényáram: 600 lumen (Kb. megfelel egy 55 Wattos hagyományos körteizzó fényének)
- Színhőmérséklet: 2700K meleg fehér
- Színvisszaadás (CRI): >80.
- Fénysugárzási szög: 105 °
- Foglalat: E27 csavarmenetes normál foglalat.

FONTOS!: LED fényforrásokhoz használható dimmer/fényerőszabályzó kapcsolóval NEM szabályozható!