C01-A66EAE27 Pulse solo LED Sengled
C01-A66EAE27 Pulse solo LED fényforrás Sengled
Ár: / Price
11990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Sengled Pulse Solo sztereo kétutas JBL Bluetooth hangszóróval egybeépített fényerőszabályozható LED lámpa 550 Lumen 2700 K E27
Sengled Pulse Solo Dimmable LED Light Bulb with Built-In Bluetooth Dual Channel JBL Speakers


- A Sengled Pulse Solo tulajdonképpen a világ első többcsatornás sztereó hangszóróval kombinbált LED lámpája. A rendkívül energiatakarékos, modern technológiájú Pulse Solo LED lámpába 2 db minőségi 3W-os Bluetooth JBL hangszóró került beépítésre. Egyszerűen csak tekerd be a lámpát a meglévő hagyományos E27-es foglalatodba, majd párosítsd a Sengled Plus Solo lámpát az okos telefonoddal. Ezután már csak le kell töltened és telepítened okostelefonodra, vagy tabletedre az ingyenes Sengled App-ot, így azonnal szabályozhatod a lámpák fényerejét és a hangszóró hangerejét is. Sengled Pulse Solo egyszerűen használható applikációjával szabályozhatjuk a fényt és a hangot, miközben online hallgatjuk kedvenc zenénket, vagy nézzük kedvenc filmünket. (Egyes applikációk ettől eltérhetnek!)
Nincs szükség sem hangfalkábelre, sem külön távszabályzóra, vagy hálózati csatlakozó vezetékre, nem kell külön vezetékezni, csak egy okostelefon, vagy tablet kell a működtetéséhez.
Élvezd a fényt és a zenét teljesen új formában. A JBL hangszórók kiváló hangminőséget biztosítanak, a LED világítással, pedig rengeteg energiát is megspórolhatsz. A Pulse Solo önmagában világításként is kiválóan használható egy hálószobai, vagy asztali lámpába tekerve, fényerejét, pedig okos készülékünkről szabályozhatjuk és természetesen Ki/Be is kapcsolhatjuk.

- Névleges feszültség: 230 V ~ 50 Hz
- Átlagos teljesítmény (világítás + hangszóró):9.5W Csúcsteljesítmény: 12,5W
- Fényáram: 550 lumen (Kb. megfelel egy 50 Wattos hagyományos körteizzó fényének)
- Színhőmérséklet: 2700K meleg fehér
- Színvisszaadás (CRI): >80
- Fénysugárzási szög: 105 °
- Foglalat: E27 csavarmenetes normál foglalat

FONTOS!: LED fényforrásokhoz használható dimmer/fényerőszabályzó kapcsolóval NEM szabályozható!