AXE I/O gitár interface IK Multimedia

AXE I/O gitár interface IK Multimedia
Ár: / Price
109990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

  • IKM0089
    IRIG PSU 9V 1.75A adapter

    IRIG PSU 9V 1.75A adapter IK Multimedia

    Ár: / Price
    14990 Ft (27% áfával)

  • end
IK Multimedia AXE I/O professzionális 2 / 5-ös audió interfész és vezérlő
Prémium hangkártya elsősorban ének/gitár felvételhez


Az AXE I/O kettő bemenettel és öt kimenettel rendelkező interfész, amely kimondottan a gitáros hangfelvétel igényeihez igazodik. A bemeneti áramköre egyaránt rendelkezik PURE és JFET beviteli szintekkel, amely révén a áttetszőtől a csöves hatásig sokféle hangzás elérhető.
Az AXE I/O dedikált Amp Out kimenettel rendelkezik, amely révén valódi gitárerősítőre kapcsolhatjuk a berendezést további átalakítás nélkül. A rendkívül alacsony zajszintű kimenet kiszűri a gerjedést, és még a legnagyobb erősítés mellett is igyekszik a legcsendesebb maradni.
Az AXE I/O kettő darab Hi-Z előoldali jack bemenettel rendelkezik a gitárok és basszusgitárok számára, kettő hátoldali kombinált bemenettel a fantomtápot igénylő mikrofonok és vonali hangszerek számára. Tisztán és jól látható előlapi kivezérlésjelző is található annak érdekében, hogy elkerüljük a túlvezérlést. Ezek csatornánként jelzik ki a bemeneti hangerő alakulását.
Az erősítő 24-bit mélységű, 192 kHz mintavételezésű, ultrastabil, nagy pontosságú órajellel rendelkezik, amely a legmagasabb tisztaságot nyújtja, legyen szó vokális produkciók vagy akusztikus hangszerek rögzítéséről, gitárerősítésről, vagy közvetlen jeltovábbításról az AmpliTube alkalmazásba.
Az AXE I/O főcsatornája három áramköri topológiát kínál, amely azt jelenti, hogy három lehetőség van bármilyen típusú gitárhoz való alkalmazásra: PURE, JEFT, ACTIVE.
A PURE esetén teljesen áttetsző, maximálisan tiszta előerősítés történik mindenféle színezés nélkül.
A JFET esetén harmonikus javítás történik a közép tónus erősítésével és melegítésével, ezáltal többféle tonalitás érhető el ugyanazon hangszer esetén.
Az ACTIVE beállításnál teljes mértékben kizáródnak a szükségtelen erősítési fázisok, és a jel útja annyira közvetlen, tiszta és átlátszó marad, amennyire az csak lehetséges.
A gitárhang drámaian változhat az előerősítő impedanciájától. A legtöbb gitárerősítő 1 MOhm ellenállású, míg a pedálok ennél jóval alacsonyabbak. Ez az oka, hogy a gitár oly nagy mértékben különböző hangokra képes eltérő eszközökhöz csatlakoztatva. Az AXE I/O Z-Tone™ áramköre képes 1 MOhm (éles) alá menni akár 2,2 kOhmig (telt), amely hatással van a gitár hangjára. A maximális impedancia esetén a játék élesebb, precízebb. Alacsonyabb impedanciájánál teltebb, dúsabb lesz a hangzás.
AmpliTube integráció
Az AXE I/O olyan mértékben épít a Mac-en futó AmpliTube alkalmazással való együttműködésre, hogy a rajta lévő Preset gomb segítségével az alkalmazás vált az éppen betöltött effektek között. Nem kell a számítógép és a hardverek között cikáznunk, mert magáról a gitárhoz kapcsolt interfészről lehetőségünk van váltani a szoftver beállítási közt.

Specifikáció: Axe I/O
Kompatibilitás Windows, Mac
Csatlakozó USB 2.0
Analóg bemenetek 2
Mikrofon bemenetek 2
Analóg be- és kimenet 2 x 5
Összes be- és kimenet 2 x 5
Analóg kimenetek 5
Fejhallgató kimenet 1
Legnagyobb mintavételi frekvencia 192kHz
Legnagyobbb mintavételi bitmélység 24 bit
Word Clock Nincs
Busz tápról működés Nem, tápegység tartozéka van.
DSP Nincsenek