150555-3216 telefon tok Speck

150555-3216 telefon tok iPhone 15/14/13 Speck
Ár: / Price
15990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Speck 150555-3216 Presidio LUX GLITTER + MS, MagSafe-rögzítésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával és teljes, körkörös védelemmel ellátott, áttetsző, mintás iPhone15, iPhone 14 és iPhone 13 tok - CLEAR/CLEAR/GOLD GLITTER/BEIGE SWEATER


A Speck Presidio2 szériájú, áttetsző Speck Presidio CLEAR + GLITTER tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával készült, 2 rétegű, ütésálló, karcálló, teljesen átlátszó és UV ellenálló tokja iPhone 15, iPhone 14 és iPhone 13 telefonokhoz.
Kiemelkedő tulajdonságai:
Az Apple MagSafe töltőt, a tok anyagába beépített mágnesek illesztik tökéletesen a telefonhoz, így csak egy mozdulat a készüléket a töltőre tenni, az mindig pontosan illeszkedni fog a helyére a megfelelő töltéshez. A kifogástalanul illeszkedő mágnesekkel a vezeték nélküli töltés így egyszerűbb és gyorsabb lett.
A tok MagSafe és Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.
A tokba beépített mágnesrendszer Apple MFi tanúsítvánnyal rendelkezik és kompatibilis az összes MagSafe tartozékkal
CLEAR + GLITTER soha le nem kopó minta. A minta, speciális technológiával a tok külső rétegébe került beágyazásra, így biztosan nem fog lekopni.
Olyan innovatív új alapanyagból készült, amely hosszabb ideig tisztán tartható, nagyobb védelmet és tartósságot nyújt.
Teljes mértékben UV ellenálló, mégis kristálytisztán áttetsző anyagból készült. Hosszútávú használat esetén sem sárgul be.
A tok sarkainál speciálisan kialakított gumis anyagnak köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik. *
A Speck Presidio PERFECT CLEAR tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia elpusztítja a baktériumok 99%-át, állandó védelmet biztosít a láthatatlan kórokozókkal szemben. Megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.
Nem hivalkodó, csupán diszkrét, alig észrevehető kis méretű Speck logo került a tok jobb felső részére.
A tok 10%-kal vékonyabb a Presidio első szériás, hasonló kategóriájú tokjánál.
Ez a tok nemcsak elegáns, de kifejezve bolygónk megóvása iránti elkötelezettségünket, 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Bővebb információ a https://speckeco.com/ oldalon.
Használható: iPhone 15, iPhone 14 és iPhone 13 telefonokhoz
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!
* Fontos! Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén - pl. kijelzőt ért közvetlen ütés - nem tudja megóvni a telefont.)