150115-D143 telefon tok Speck

150115-D143 telefon tok iPhone 15 Plus / 14 Plus Speck
Ár: / Price
15990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Speck 150115-D143 Presidio2 Pro + MS, MagSafe-rögzítésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiájú, Armor Cloud belső ütésvédelmi kialakítású, teljes, körkörös védelemmel ellátott iPhone 15 Plus és iPhone 14 Plus tok - Black/Black/White


A Speck Presidio PRO tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, 2 rétegű, Microban antibakteriális technológiával készült, ütésálló, karcálló és kopásálló tokja iPhone 15 Plus és iPhone 14 Plus telefonokhoz.
Kiemelkedő tulajdonságai:
Az Apple MagSafe töltőt, a tok anyagába beépített mágnesek illesztik tökéletesen a telefonhoz, így csak egy mozdulat a készüléket a töltőre tenni, az mindig pontosan illeszkedni fog a helyére a megfelelő töltéshez. A kifogástalanul illeszkedő mágnesekkel a vezeték nélküli töltés így egyszerűbb és gyorsabb lett.
A tok MagSafe és Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.
A tokba beépített mágnesrendszer Apple MFi tanúsítvánnyal rendelkezik és kompatibilis az összes MagSafe tartozékkal
Kétrétegű védelem:
A Speck Presidio PRO tokok két rétegűek. Finom, bőrszerű tapintású, matt, polikarbonát külső héjból, valamint szabadalmaztatott IMPACTIUM SHOCK BARRIER ütést elnyelő belső részből épülnek fel.
Megnövelt ütésvédelem - 4 m DROP TESTED*:
A tok belsejében speciálisan kialakított IMPACTIUM anyagnak köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.
Microban antibakteriális technológia, állandó védelem a láthatatlan kórokozókkal szemben:
A Speck Presidio PRO tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
Teljeskörű port és gomb védelem:
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
Csúszásmentes szilikon külső bevonat:
A Speck Presidio PRO tokok csúszásmentes fogást biztosít, még akkor is, ha izzad a kezünk.
Kijelzővédelem:
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.
Minimalista dizájn:
Nem hivalkodó, csupán diszkrét, alig észrevehető, kis méretű Speck logo a tok jobb felső részén.
Használható: iPhone 15 Plus és iPhone 14 Plus telefonokhoz
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!
* Fontos! Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén - pl. kijelzőt ért közvetlen ütés - nem tudja megóvni a telefont.)