141154-5085 telefon tok Speck

141154-5085 telefon tok iPhone 12/12 Pro Speck
Ár: / Price
15990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Speck 141154-5085 Presidio PERFECT CLEAR + MS, MagSafe-rögzítésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával és teljes, körkörös védelemmel ellátott, kristálytisztán áttetsző iPhone 12/12 Pro tok - Clear/Clear


A Speck Presidio2 szériájú, még kristálytisztábban áttetsző Speck Presidio PERFECT CLEAR tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával készült, 2 rétegű, ütésálló, karcálló, teljesen átlátszó és UV ellenálló tokja a csúcskategóriás iPhone 12/12 Pro telefonokhoz.
Kiemelkedő tulajdonságai:
Az Apple MagSafe töltőt, a tok anyagába beépített mágnesek illesztik tökéletesen a telefonhoz, így csak egy mozdulat a készüléket a töltőre tenni, az mindig pontosan illeszkedni fog a helyére a megfelelő töltéshez. A kifogástalanul illeszkedő mágnesekkel a vezeték nélküli töltés így egyszerűbb és gyorsabb lett.
A tok MagSafe és Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.
A tokba beépített mágnesrendszer Apple MFi tanúsítvánnyal rendelkezik és kompatibilis az összes MagSafe tartozékkal
Olyan innovatív új alapanyagból készült, amely hosszabb ideig tisztán tartható, nagyobb védelmet és tartósságot nyújt.
Teljes mértékben UV ellenálló, mégis kristálytisztán áttetsző anyagból készült. Hosszútávú használat esetén sem sárgul be.
A tok sarkainál speciálisan kialakított gumis anyagnak köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik. *
A Speck Presidio PERFECT CLEAR tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia elpusztítja a baktériumok 99%-át, állandó védelmet biztosít a láthatatlan kórokozókkal szemben. Megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.
Nem hivalkodó, csupán diszkrét, alig észrevehető kis méretű Speck logo került a tok jobb felső részére.
A tok 10%-kal vékonyabb a Presidio első szériás, hasonló kategóriájú tokjánál.
Használható: iPhone 12/12 Pro telefonokhoz
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!
* Fontos! Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén - pl. kijelzőt ért közvetlen ütés - nem tudja megóvni a telefont.)