138475-D143 telefontok Speck

138475-D143 telefontok iPhone 12 mini Speck
Ár: / Price
10990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Speck 138475-D143 Presidio2 GRIP, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiájú, Armor Cloud belső ütésvédelmi kialakítású, teljes, körkörös védelemmel és fogásbiztos gumibordákkal ellátott iPhone 12 mini tok - Black/Black/White


A Speck Presidio2 GRIP tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, 2 rétegű, Microban antibakteriális technológiával készült, Armor Cloud belső ütésvédelmi kialakítású, ütésálló, karcálló és kopásálló, lágy tapintású külső felületén fogásbiztos gumicsíkocskákkal ellátott tokja iPhone 12 mini telefonokhoz
Kiemelkedő tulajdonságai:
A Speck Presidio2 GRIP tokok két rétegűek. Kellemes lágy tapintású külső felületű, csúszásmentes gumicsíkocskákkal ellátott, matt, polikarbonát külső héjból, valamint szabadalmaztatott Armor Cloud belső ütésvédelmi kialakítású ütéshullámot elnyelő belső részből épülnek fel.
A tok belsejében speciálisan kialakított Armor Cloud ütésvédelmi technológiának köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.
A Speck Presidio2 GRIP tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
Az új anyagból készült és újra pozícionált, a közép résznél sűrűbben elhelyezkedő gumicsíkocskák még biztosabb, csúszásmentes fogást garantálnak. (Pl. szelfinél, fényképkészítésnél, játéknál, sms és chat írásnál rendkívül előnyös!)
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.
Nem hivalkodó, csupán diszkrét, alig észrevehető, kis méretű Speck logo a tok jobb felső részén.
A tok MagSafe és Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.
A tok 10%-kal vékonyabb a Presidio első szériás, hasonló kategóriájú tokjánál.
Használható: iPhone 12 mini telefonokhoz.
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!
* Fontos! Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén - pl. kijelzőt ért közvetlen ütés - nem tudja megóvni a telefont.)