137811-5085 fülhallgató tok Speck

137811-5085 fülhallgató tok AirPods Pro Speck
Ár: / Price
8990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Speck 137811-5085 Presidio Perfect Clear a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiájú Apple AirPods Pro (2019) tartó tok - Clear/Clear


Biztonságosan tárolhatjuk AirPods Pro fülhallgatónkat ebben a tartós, biztonsági, antibakteriális tokban

A Speck Presidio for AirPods Pro egy olyan védőtok, amelyet a fülhallgató megóvására és hordozhatóságára készítettek. A tok biztonsági karabínere megakadályozza az AirPods véletlenszerű elvesztését, mindemellett a tok megóvja a fülhallgatónkat a portól és a szennyeződésektől. A robosztus, mégis vékony kialakítás lehetővé teszi a könnyű és egyszerű használatot, bárhová is megyünk. A felhasználóbarát hordozó fém karabíner maximális sokoldalúságot és mobilitást tesz lehetővé. A tok kellemes megjelenést és érzést biztosít. Nem mellesleg akár vezetékkel, akár vezeték nélkül is tölthetjük benne AirPods Pro-nkat, anélkül, hogy kivennénk onnan.

Tudja biztonságban AirPods-át:
Ebben a biztonságostokban nyugodtan tárolhatja és töltheti AirPods-át.
Óvja meg a sérülésektől és tartsa biztonságban AirPods-át:
A robusztus és tartós kialakítás megóvja a fülhallgatót a vízcseppektől, a karcolásoktól és a mindennapi használat közben keletkező kopásoktól is.
Kerülje el az értékes fejhallgató véletlen elvesztését:
A tokon található biztonsági karabíner megakadályozza a készülék véletlenszerű kiesését, miközben megóvja az AirPods-ot a portól és a szennyeződésektől.
Könnyen használható, kifinomult dizájn:
A kemény héjú, mégis rugalmas kialakítású tok lehetővé teszi a könnyű rögzítést és eltávolítást.
Hordozhatja bárhova, bármikor:
A tartós és esztétikus fém karabíner lehetővé teszi a tok rögzítését az övéhez, hátizsákjához, vagy pénztárcájához a maximális hordozhatóság érdekében.
A Speck Presidio Pro AirPods Pro tartó tok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
A CES 2020 Innovation Awards díj nyertese
A Speck Presidio Pro AirPods tartót egyedi kialakítása és innovációja miatt, a 2020-as Las Vegas-i CES elektronikai csúcs kiállításon a "Hordozható médialejátszók és tartozékaik kategóriában" CES 2020 Innovation Awards díjjal jutalmazták.
Használható: Apple AirPods Pro (2019) fülhallgatókhoz
A képen látható fülhallgató nem tartozéka a terméknek!