136216-5085 telefontok Speck

136216-5085 telefontok iPhone SE(2020)/8/7 Speck
Ár: / Price
8990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

  • MINIBATT0018
    iCharge2 QI töltő 10W

    iCharge2 QI töltő 10W miniBatt

    Ár: / Price
    7990 Ft (27% áfával)

  • end
Speck 136216-5085 Presidio PERFECT CLEAR GRIP, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával és teljes, körkörös védelemmel és fogásbiztos bordákkal ellátott teljesen áttetsző iPhone SE(2020)/8/7 tok - Clear/Clear


A Speck Presidio2 szériájú, áttetsző Speck Presidio PERFECT CLEAR GRIP tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával készült, 2 rétegű, ütésálló, karcálló, átlátszó és UV ellenálló tokja a legkedveltebb iPhone SE(2020)/8/7 telefonokhoz.
Kiemelkedő tulajdonságai:
A Speck új innovációja, az ikonikus Speck GRIP technológia megjelenése az átlátszó Speck tokoknál is.
A közép résznél sűrűn elhelyezkedő, a tok saját anyagában kialakított, bordák még biztosabb és csúszásmentes fogást garantálnak. (Pl. szelfinél, fényképkészítésnél, játéknál, sms és chat írásnál rendkívül előnyös!)
Olyan innovatív új alapanyagból készült, amely hosszabb ideig tisztán tartható, nagyobb védelmet és tartósságot nyújt.
Teljes mértékben UV ellenálló, mégis kristálytisztán áttetsző anyagból készült. Hosszútávú használat esetén sem sárgul be.
A tok sarkainál speciálisan kialakított gumis anyagnak köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.
A Speck Presidio PERFECT CLEAR GRIP tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia elpusztítja a baktériumok 99%-át, állandó védelmet biztosít a láthatatlan kórokozókkal szemben. Megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.
Nem hivalkodó, csupán diszkrét, alig észrevehető kis méretű Speck logo került a tok jobb felső részére.
A tok Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.
A tok 10%-kal vékonyabb a Presidio első szériás, hasonló kategóriájú tokjánál.
Használható: iPhone SE(2020), iPhone 8 és iPhone 7 telefonokhoz
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!
* Fontos! Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén - pl. kijelzőt ért közvetlen ütés - nem tudja megóvni a telefont.)