136213-5636 telefontok Speck

136213-5636 telefontok iPhone SE(2020)/8/7 Speck
Ár: / Price
10990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

  • MINIBATT0018
    iCharge2 QI töltő 10W

    iCharge2 QI töltő 10W miniBatt

    Ár: / Price
    4990 Ft (27% áfával)

  • end
Speck 136213-5636 Presidio CLEAR + GLITTER, Microban antibakteriális technológiával és teljes, körkörös védelemmel ellátott, mintás iPhone SE(2020)/8/7 tok - Clear with Gold Glitter/Clear


A Speck Presidio2 szériájú, áttetsző Speck Presidio CLEAR + GLITTER tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával készült, 2 rétegű, ütésálló, karcálló, teljesen átlátszó és UV ellenálló tokja a legkedveltebb iPhone SE(2020)/8/7 telefonokhoz.
Kiemelkedő tulajdonságai:
CLEAR + GLITTER soha le nem kopó minta. A minta, speciális technológiával a tok külső rétegébe került beágyazásra, így biztosan nem fog lekopni.
Olyan innovatív új alapanyagból készült, amely hosszabb ideig tisztán tartható, nagyobb védelmet és tartósságot nyújt.
Teljes mértékben UV ellenálló, mégis kristálytisztán áttetsző anyagból készült. Hosszútávú használat esetén sem sárgul be.
A tok sarkainál speciálisan kialakított gumis anyagnak köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.
A Speck Presidio CLEAR + GLITTER tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia elpusztítja a baktériumok 99%-át, állandó védelmet biztosít a láthatatlan kórokozókkal szemben. Megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.
Nem hivalkodó, csupán diszkrét, alig észrevehető kis méretű Speck logo került a tok jobb felső részére.
A tok Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.
A tok 10%-kal vékonyabb a Presidio első szériás, hasonló kategóriájú tokjánál.
Használható: iPhone SE(2020), iPhone 8 és iPhone 7 telefonokhoz
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!
* Fontos! Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén - pl. kijelzőt ért közvetlen ütés - nem tudja megóvni a telefont.)