136209-9127 telefontok Speck

136209-9127 telefontok iPhone SE(2020)/8/7 Speck
Ár: / Price
9990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

  • MINIBATT0018
    iCharge2 QI töltő 10W

    iCharge2 QI töltő 10W miniBatt

    Ár: / Price
    4990 Ft (27% áfával)

  • end
Speck 136209-9127 Presidio2 Pro, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiájú, Armor Cloud belső ütésvédelmi kialakítású, teljes, körkörös védelemmel ellátott iPhone SE(2020)/8/7 tok - Coastal Blue/Black/Storm Grey


A Speck Presidio2 Pro tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, 2 rétegű, Microban antibakteriális technológiával készült, Armor Cloud belső ütésvédelmi kialakítású, ütésálló, karcálló és kopásálló, lágy tapintású külső felületű tokja a legkedveltebb iPhone SE(2020)/8/7 telefonokhoz
Kiemelkedő tulajdonságai:
A Speck Presidio2 Pro tokok két rétegűek. Finom, bőrszerű tapintású, matt, polikarbonát külső héjból, valamint szabadalmaztatott Armor Cloud belső ütésvédelmi kialakítású ütéshullámot elnyelő belső részből épülnek fel.
A tok belsejében speciálisan kialakított Armor Cloud ütésvédelmi technológiának köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.
A Speck Presidio2 Pro tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A tok továbbfejlesztett ultraérzékeny gombokkal rendelkezik a finomabb kezelhetőség és hangerő szabályozás érdekében.
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.
Nem hivalkodó, csupán diszkrét, alig észrevehető, kis méretű Speck logo a tok jobb felső részén.
A tok Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.
A tok 10%-kal vékonyabb a Presidio első szériás, hasonló kategóriájú tokjánál.
Használható: iPhone SE(2020), iPhone 8 és iPhone 7 telefonokhoz.
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!
* Fontos! Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén - pl. kijelzőt ért közvetlen ütés - nem tudja megóvni a telefont.)