132765-8630 AirPods (1/2) tok Speck

132765-8630 AirPods (1/2) tok Speck
Ár: / Price
7990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

  • SPECK00326
    104687-1050 Lightning kábel

    104687-1050 Lightning kábel Speck

    Ár: / Price
    5990 Ft (27% áfával)

  • end
Speck 132765-8630 Speck Presidio Pro Apple Airpods GEN 1 és GEN 2 tartó tok - White/Marble Grey


Biztonságosan tárolhatjuk AirPods fülhallgatónkat ebben a tartós, biztonsági, speciálisan egy darabból kialakított tokban

A Speck Presidio for AirPods egy olyan egy darabból álló védőtok, amelyet a fülhallgató megóvására és hordozhatóságára készítettek. A tok biztonsági retesze megakadályozza az AirPods véletlenszerű elvesztését, mindemellett megóvja azt a portól, a szennyeződésektől. A robosztus, mégis vékony, egy darabból álló kialakítás lehetővé teszi a könnyű és egyszerű használatot, bárhová is megyünk. A felhasználóbarát hordozó fülecske és az alumínium karabiner maximális sokoldalúságot és mobilitást tesz lehetővé. A tok lágy tapintású matt felülete kellemes megjelenést és érzést biztosít, miközben növeli a karcállóságot. Nem mellesleg akár vezetékkel, akár vezeték nélkül is tölthetjük benne AirPods-unkat, anélkül, hogy kivennénk onnan.

Tudja biztonságban AirPods-át:
Ebben a biztonságos és tartós egy darabból készült tokban nyugodtan tárolhatja és töltheti AirPod-ját.
Óvja meg a sérülésektől és tartsa biztonságban AirPod-ját:
A robusztus és tartós kialakítás megóvja a fülhallgatót a vízcseppektől, a karcolásoktól és a mindennapi használat közben keletkező kopásoktól is.
Kerülje el az értékes fejhallgató véletlen elvesztését:
A tokon található biztonsági retesz megakadályozza a készülék véletlenszerű kiesését, miközben megóvja az AirPods-ot a portól és a szennyeződésektől.
Könnyen használható, kifinomult dizájn:
Az egy darabból álló, kemény héjú, mégis rugalmas kialakítás lehetővé teszi a könnyű rögzítést és eltávolítást.
Hordozhatja bárhova, bármikor:
A tartós és esztétikus alumínium karabiner lehetővé teszi a tok rögzítését az övéhez, hátizsákjához, vagy pénztárcájához a maximális hordozhatóság érdekében.
A Speck Presidio Pro AirPods tartó tok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.
A CES 2020 Innovation Awards díj nyertese.
A Speck Presidio Pro AirPods tartót egyedi kialakítása és innovációja miatt, a 2020-as Las Vegas-i CES elektronikai csúcs kiállításon a "Hordozható médialejátszók és tartozékaik kategóriában" CES 2020 Innovation Awards díjjal jutalmazták.
Használható: Apple Airpods 1. és 2. generációs 2 fülhallgatókhoz
A képen látható fülhallgató nem tartozéka a terméknek!