122461-7945 iPad 9.7tok CASE-E Speck

122461-7945 iPad 9.7tok CASE-E Speck
Ár: / Price
12990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 
Speck 122461-7945 CASE-E gyermekeknek készült, autós ülésre is szerelhető, többfunkciós 9.7"-os iPad tok és állvány - Rhino Grey/Citrus Yellow


A legkiválóbb formaldehid, PVC és BPA mentes EVA habból kimondottan gyermekeknek készült többfunkciós iPad tok, amely használható az iPad 9.7", az iPad 9.7" Pro, az iPad 9.7" Air 2 és az iPad 9.7" Air táblagépekhez is.
Megóvja gyermeke iPad-jét, és állványként használva leköti gyermeke figyelmét otthon, vagy akár útközben is.
Legalább olyan jól védi a készüléket, mint amilyen jól néz ki.
Maximális ütésvédelemmel rendelkezik: akár 1,8 m magasból történő leesés esetén is megvédi a készüléket. (Fontos!: Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén, pl. kijelzőt ért közvetlen ütés, nem tudja megóvni az iPad-et.)
A CASE-E tok karocskáinak a segítségével az iPad az autónk első ülésének fejtámlájára rögzíthető, vagy akár állvánnyá is alakítható, vagy a karocskák levételével egyszerűen normál iPad védőtokként használható.
Ha mesedélután van, a CASE-E lesz a figyelem középpontjában, miközben megtartja az iPad-et és ideális betekintési szöget is nyújt.
A CASE-E segít abban, hogy biztonságban érezd az iPad-et, akkor is, amikor a gyermeked játszik vele.
A tervezés és a gyártás során a gyermekbiztonság természetesen elsődleges szempont volt, ezért a Case-E tok kiváló minőségű, de formaldehid, PVC és BPA mentes EVA habból készült.
Tulajdonságai:
Többfunkciós kivitel: Autós tartóként, állványként és normál védőtokként is egyaránt használható.
A karocskái többféle képen, akár vízszintes, akár függőleges irányban is rögzíteni tudják az iPad-et, de el is távolíthatók a tokról.
Maximális ütésvédelem: 1,8m magasból történő leesés esetén is megvédi a készüléket (Fontos!: Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén, pl. kijelzőt ért közvetlen ütés, nem tudja megóvni az iPad-et.)
Kiváló minőségű, de formaldehid, PVC és BPA mentes EVA habból készült.
Teljes hozzáférést biztosít minden kezelőszervhez, csatlakozóhoz.
Méretei: 24.49 x 17.40 x 0.91 cm
Súlya: 0,1 kg
Használható: iPad 9.7", az iPad 9.7" Pro, az iPad 9.7" Air 2 és az iPad 9.7" Air táblagépekhez is.
A képen látható tablet nem tartozéka a terméknek!
Figyelem! A tok iPad 2/3/4 készülékhez nem használható!