122013-1050 tablettok Speck

122013-1050 tablettok iPad Pro 11 Speck
Ár: / Price
19990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

    end
SPECK 122013-1050 Presidio Pro FOLIO 11" kétrétegű, megnövelt ütésvédelmű, áttetsző hátoldallal, esztétikusan kialakított Apple Pencil tartóval és ébresztő funkcióval ellátott iPad Pro 11" (2018) tok - Black/Black


A megnövelt ütésvédelmű Presidio Pro FOLIO iPad tok család a SPECK legújabb fejlesztésű, kétrétegű, ütésálló, karcálló és kopásálló tokja, amely használható a legújabb iPad PRO 11"-os (2018) tabletekhez.
A tok belsejében esztétikusan kialakított Apple Pencil tartó található, amely 2. generációs Apple Pencil vezeték nélküli töltését támogatja!
Megnövelt ütésvédelem, a tok zárt állapotban még 1,8 méter magasból történő leesés esetén is megvédi a készüléket az ütésektől.
Szabadalmaztatott IMPACTIUM SHOCK BARRIER ütés elnyelő belső kialakítás.
Puha, bőrszerű tapintású, kopásálló matt külső réteg erős védelmet nyújt, a puha, gumírozott belsejével, és megerősített sarkaival megvéd a véletlen ütésektől, és ejtések ellen.
A megemelt kijelző oldali védőéleknek köszönhetően óvja a képernyőt az ütődések, és karcolások ellen.
A tok védi a készülék gombjait is, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A tok belsejében esztétikusan kialakított Apple Pencil tartó található, amely 2. generációs Apple Pencil vezeték nélküli töltését támogatja!
Áttetsző hátoldali rész kialakítással rendelkezik, amely nemcsak az Apple logo-t engedi láttatni, de láthatóan elhelyezhetjük alatta pl.: bérletünket, belépőkártyánkat, egyedi iskolai azonosítónkat stb. is, így rendkívül egyszerűen, csak felmutathatjuk azt az ellenőrnek, vagy lehúzhatjuk a beléptető leolvasóján a hátoldalon keresztül.
Fekvő (gépelési) pozíció.
Teljes hozzáférést biztosít minden kezelőszervhez, csatlakozóhoz.
Biztonsági zárókapocs.
Használható: iPad Pro 11" (2018)
A képen látható tablet és Apple Pencil nem tartozéka a terméknek!