117061-3054 iPhone XR tok Speck

117061-3054 iPhone XR tok Speck
Ár: / Price
16990 Ft (27% áfával)

Mennyiség:
Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

  • SPECK00326
    104687-1050 Lightning kábel

    104687-1050 Lightning kábel Speck

    Ár: / Price
    5990 Ft (27% áfával)

  • end
Speck 117061-3054 Presidio ULTRA Black/Black iPhone XR tok - Tökéletes védelem a szennyeződések, a por és az ütődések ellen, akár 4,6m magasból történő leesést is kivédő ütésvédelemmel.


A Speck Presidio ULTRA tok négy rétegű védelmével megóvja telefonunkat akár 4.6m magasból törtémt leesés esetén is.
A Speck Presidio ULTRA tok két réteg gumis IMPACTIUM védelemmel ellátott tokból és két réteg polikarbonát anyagból készült Bumper keretből épül fel, így megvédi a telefonunkat akár a legextrémebb leejtés esetén is.

Robusztus védelem, vagy hagyományos vékony tok? Miénk a választás szabadsága.
A levehető Ultra Bumper keret két további védelmi réteget biztosít telefonunknak, amennyiben szükségünk van rá. Az ULTRA Bumper keretet könnyedén levehetjük, így bármikor hagyományos, vékony védőtokként használhatjuk tovább a terméket.

A Speck Presidio ULTRA tok Bumper kerete
A Speck Presidio ULTRA Bumper kerete csúszásgátló markolattal rendelkezik és a legtöbb kijelzővédő üvegfóliával és hagyományos fóliával is használható. A keretet bármikor könnyedén eltávolíthatjuk és megtisztíthatjuk.

Körkörös, 360 fokos védelem a telefon gombjainál és bemeneteinél
A Bumper keret megvédi a telefonunk ki/be kapcsoló, hangerő és némító gombjait, valamint a Lightning csatlakozó bemenetét a portól és a szennyeződésektől.

Tartozék robosztus ővcsipesz
A tokhoz tartozik egy robusztus kivitelű, 360 fokban körbe forgatható ővcsipesz is, amely segíségével nem csak ruházatunkhoz erősíthetjük a telefont, de segítségével a telefon le is támasztható, így a tok állványként is használható.

Független laboratóriumi tartósság vizsgálatok
Az összes Speck terméket független laboratóriumokban vizsgálják be, több valós élethelyzetet is tesztelve. A tokokat többek között tesztelték extrém leesésekkel, szélsőséges hőmérsékletekkel, vegyszerekkel, antenna interferenciákkal, kopás és törés, valamint hajlítgatásokkal szemben is.

A tok Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis.

Használható: iPhone XR telefonokhoz
A képen látható telefon nem tartozéka a terméknek!