miniBatt - A jövő vezeték nélküli!Cégünk megkezdte a spanyol miniBatt termékeinek forgalmazását a magyar piacon.

A miniBatt úttörő a vezeték nélküli töltési megoldások fejlesztésében és az akkumulátorok töltésében. A járművekre és a hordozható töltőkön keresztül történő mobilitásra összpontosít, az ipari alkalmazási körökön keresztül többek között az éttermekben, irodákban vagy szállodákban történő vezeték nélküli töltés bevezetésével és az elektronikai kiegészítőkre, hogy bármilyen eszközt alkalmazhassanak a vezeték nélküli töltésre. 

A miniBatt tagja a Wireless Power Consortiumnak, az európai, észak-amerikai és ázsiai vállalatok szövetségének, amely azzal a céllal jött létre, hogy globális szabványt hozzanak létre a Qi technológia számára. Ez a fajta indukció magában foglalja az összes típusú kábel megszüntetését az eszközökben, akár 12 V-ig. A miniBatt rekordidő alatt referenciává vált az ágazatban, forradalmasítva a szállodai és éttermi szektort a bútorokhoz gyártott Medium Power vezeték nélküli akkumulátortöltőjével.

A magyar üzletekben és weshopokban először a mobiltelefon töltők és jump starterek (bikázók) jelennnek meg.

A termékek elérhetőek itt: KATT
A Microban International tájékoztatása a koronavírusról (COVID-19)
A közelmúltban a Microban számos ügyfelének kérdése merült fel a Microban beépített antimikrobiális technológiáinak hatékonyságáról a koronavírus COVID-19 ellen. Tovább »
2020.03.25 11:39   
miniBatt - A jövő vezeték nélküli!
Cégünk megkezdte a spanyol miniBatt termékeinek forgalmazását a magyar piacon. Tovább »
2019.03.20 14:57   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.11 15:25   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.08 15:19   
iRig Acoustic Stage - Forradalmi, digitális mikrofon rendszer akusztikus gitárokhoz
Az iRig Acoustic stage a zenész akusztikus hangszerének csodálatos, telt hangját úgy adja vissza, mintha professzionális stúdió mikrofonnal rögzítették volna, és egyben biztosítja a szabad mozgás lehetőségét is. Tovább »
2018.11.27 16:28   
SOUNDS LIKE A PARTY! 45 éves a Vogel's!
Ünnepeld akcióval a Vogel's születésnapját! Tovább »
2018.11.22 12:10   
IK Multimedia iLoud zenészeknek kifejlesztett hordozható hangszóró
Erőteljes stúdióhangzás bármerre is járunk: Az iLoud az első stúdióminőséget produkáló hordozható hangfal zenészeknek és audiofil embereknek. Tovább »
2018.11.22 10:14