iRig Acoustic Stage - Forradalmi, digitális mikrofon rendszer akusztikus gitárokhozAz iRig Acoustic Stage a zenész akusztikus hangszerének csodálatos, telt hangját úgy adja vissza, mintha professzionális stúdió mikrofonnal rögzítették volna, és egyben biztosítja a szabad mozgás lehetőségét is.

Az iRig Acoustic Stage - az első olyan fejlett mikrofon, előerősítő és digitális feldolgozó rendszert, amely bárhol kimagaslóan valósághű akusztikus hangot biztosít. Az iRig Acoutic Stage egy, az akusztikus hangszer hangnyílásába illeszthető fejlett MEMS mikrofont, egy előerősítőt és egy DSP egységet kombinál úgy, hogy a rendszer képes átvinni a hangszer legfinomabb rezdüléseit is akár koncerten, vagy otthoni és projekt stúdiókban is.

A rendszer egységei közötti összhang és a fejlett jelfeldolgozás teszi az iRig Acoustic Stage-et forradalmi megoldássá, amely tökéletes adja vissza - és akár javítja is - mindenféle akusztikus gitár vagy más hangszer hangját, bármilyen helyzetben stúdió minőségben, olyan korszerű, fejlett funkciókkal, egyszerű szerelhetőséggel és kényelemmel, amelyek másik konkurrens terméknél nem találhatóak meg.

iRig Acoustic Stage szabadalmaztatott rendszere lehetővé teszi, hogy bármely akusztikus gitár vagy más akusztikus hangszer, mint például az ukulele, akusztikus basszus gitár, buzuki, manolin, stb. hangzása olyan legyen, mintha egy klasszikus hangstúdióban rögzítették volna, így teljes, telt stúdió minőségű hangot nyújt a színpadon és a stúdióban egyaránt.

A zenésznek egyszerűen rá kell csíptetnie a mikrofont a hangnyílás peremére, majd csatlakoztatni az iRig Acoustic Stage előerősítő és feldolgozó egységhez, aminek kimenetét a keverőpultba vagy a gitár erősítőbe kötheti.

Azonnal hallhatóvá válik a különbség a hagyományos élő rendszerekhez képest, az akusztikus hangszer hangja vibrálva életre kel, meleg, mély és telt lesz. Azoknak a zenészeknek esetében, akik jelenleg elektro-akusztikus hangszeren játszanak, az iRig Acoustic Stage a gitár hangminőségét nagy mértékben javítja. Az iRig Acoustic Stage tartalmaz egy AUX bemenetet egy keverés vezérlővel, hogy a zenész a jelenleg használt hangszedőjének hangját hozzákeverhesse az iRig Acoustic Stage jeléhez, ezzel további, eddig sosem hallott  rugalmasságot és teltséget adjon az akusztikus hangszernek. 

MEMS Mikrofon technológia

Az iRig Acoustic Stage egy ultra-kompakt MEMS mikrofont használ az akusztikus gitár hangnyílásához rögzítve a hang felvételéhez. Gyorsan a helyére illeszthető és eltávolítható a hangnyílásból, anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene elvégezni a hangszeren. Ezáltal a zenész ugyanazt az iRig Acoustic Stage rendszert használhatja az összes akusztikus hangszerén a koncert alatt.

Akusztikus előerősítő/32-bites digitális jelfeldolgozó

Az iRig Acoustic Stage igazi varázslata a mikrofon, az előerősítő és a digitális jelfeldolgozó egység kombinációjának köszönhető. Az iRig Acoustic Stage elemzi a gitárból érkező jelet - mind a teljes hangképet, a hangszer finom rezdüléseit és a játéktechnikát - és egy optimális hangprofilt hoz létre a hangszerhez, amely meleg, telt és kiegyensúlyozott akusztikus hangot eredményez. Ez a hangprofil tovább javítható a jelfeldolgozóban található 6 választható beállítással, az adott helyzetnek megfelelően. Az iRig Acoustic Stage 3 alapbeállítást tartalmaz fémhúros hangszereknek  - természetes, meleg, magas - és ugyanezt a három alapbeállítást nejlon húros hangszerekhez optimalizálva.

Gerjedés megszüntetése

Az élőben megszólaló akusztikus hangszerek esetében szinte mindig létrejön valamilyen gerjedés vagy más nehezen kezelhető rezonancia. Az iRig Acoustic Stage beépített digitális gerjedés elnyomó algoritmussal rendelkezik - egy könnyen elérhető funkció az előerősítő/DSP egységen, ami egy nagyméretű gomb megnyomására, szinte azonnal eltünteti a zavaró frekvenciájú jeleket az élő hangból.

AUX bemenet

Az iRig Acoustic Stage tartalmaz még egy AUX bemenetet egy keverő gombbal. Ezt a bemenetet arra terveztük, hogy a hangszeren található beépített piezo vagy mágneses hangszedő jelét fogadja. Az AUX bemenet lehetővé teszi, hogy a zenész használja a már meglevő hangszedőt és a neki tetsző mértékben keverje az iRig Acoustic Stage jeléhez. Ezen kívül egy fázisfordító kapcsolót is elhelyeztünk, hogy a mikrofon vagy az AUX jel fázisát megcserélve a lehető legjobb hangot kaphassuk bármely gitár esetén.

USB Audio Kimenet

Az iRig Acoustic Stage tartalmaz egy USB audió kimenetet is, amely segítségével közvetlen kapcsolatot tud létrehozni a hangszer és a számítógép vagy mobil eszköz között, így a hangot könnyedén rögzíthetjük bármely DAW software-ben vagy hangrögzítő APP segítségével.

Vásárlás: KATT

A Microban International tájékoztatása a koronavírusról (COVID-19)
A közelmúltban a Microban számos ügyfelének kérdése merült fel a Microban beépített antimikrobiális technológiáinak hatékonyságáról a koronavírus COVID-19 ellen. Tovább »
2020.03.25 11:39   
miniBatt - A jövő vezeték nélküli!
Cégünk megkezdte a spanyol miniBatt termékeinek forgalmazását a magyar piacon. Tovább »
2019.03.20 14:57   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.11 15:25   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.08 15:19   
iRig Acoustic Stage - Forradalmi, digitális mikrofon rendszer akusztikus gitárokhoz
Az iRig Acoustic stage a zenész akusztikus hangszerének csodálatos, telt hangját úgy adja vissza, mintha professzionális stúdió mikrofonnal rögzítették volna, és egyben biztosítja a szabad mozgás lehetőségét is. Tovább »
2018.11.27 16:28   
SOUNDS LIKE A PARTY! 45 éves a Vogel's!
Ünnepeld akcióval a Vogel's születésnapját! Tovább »
2018.11.22 12:10   
IK Multimedia iLoud zenészeknek kifejlesztett hordozható hangszóró
Erőteljes stúdióhangzás bármerre is járunk: Az iLoud az első stúdióminőséget produkáló hordozható hangfal zenészeknek és audiofil embereknek. Tovább »
2018.11.22 10:14