IK Multimedia iLoud zenészeknek kifejlesztett hordozható hangszóróErőteljes stúdióhangzás bármerre is járunk: Bár több száz hordozható Bluetooth hangszóró található a piacon, egyiket sem a zenészek igényeinek figyelembe vételével fejlesztették ki. Ezért ismerd meg az iLoud-ot - az első kimondottan zenészeknek készült hordozható hangszórót.

Az iLoud egy olyan hordozható Bluetooth hangszóró, amely a kiváló teljesítménnyel egyesíti a hihetetlen hangzást és az elképesztő basszust. Az IK Multimédia több mint 16 éves audio termék és alkalmazás fejlesztői tapasztalata alapozza meg a készülék minőségét és használhatóságát. A kétutas rendszernek, az egyedi, neodymium mágneses hangszóróknak, a jól behangolt bass-reflex doboznak és a digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően az iLoud olyan pontos frekvencia átvitelt, kivételesen szép mély hangokat és sztereó hangképet nyújt, amit jelenleg más hasonló kategóriájú hordozható hangsugárzó nem. Az iLoud használatakor biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen stílusú zenét olyan pontossággal fog visszaadni, amit csak felsőkategóriás stúdió monitoroknál hallhatunk, használjuk akár egy stúdióban, otthon, vagy útközben.

Nagy teljesítmény, kis helyigény: Ahogy a neve is mutatja, iLoud sokkal nagyobb teljesítményű, mint egy átlagos hordozható Bluetooth hangszóró. A max. 40 W-os teljesítményével kétszer-háromszor hangosabban szól, mint a hasonló méretű hangszórókkal rendelkező mobil hangfalak. Gazdagabb, erőteljesebb hangzást biztosít minden zenestílusnak a rocktól a hip-hop-on át, az elektronikus zenéig és még azon is túl. A hangszóró ugyan azt az élményt biztosítja mobil körülmények között is, mintha egy stúdióban lennénk. Az IK Multimédia mögött álló több éves fejlesztési tapasztalat eredménye, hogy egy ilyen kompakt méretű hangszóró ilyen akusztikai tulajdonságokkal rendelkezhet. Teljesen le fogja nyűgözni az iLoud hangminősége, hanghűsége és pontossága.

Nagy teljesítmény, tiszta hangzás: Az iLoud megnevezés nem csak a nagy teljesítményt takarja, hanem egyben a tiszta hangzást is. Stúdió minőségű Hi-Fi hangzása messze túlmutat az átlagos Bluetooth hangszórók minőségén, A kivételes basszus, a sztereó képalkotás, az ultra pontos hangvisszaadás a kétutas bi-amp rendszerű, vagyis a felső és mély frekvenciatartományokat külön-külön meghajtott hangrendszernek, az egyedi, neodymium mágneses hangszóróknak, a jól behangolt bass-reflex doboznak, a rezgésmentes burkolatnak és a DSP processzor digitális jelfeldolgozásának köszönhető. Mindez igaz az igényes hangtextúrájú klasszikus, jazz és akusztikus zene esetén is. Más ilyen méretű hangszóró jelenleg ezt így nem képes reprodukálni.

Plug and Play: Csak csatlakoztassa a gitárját, dinamikus mikrofonját és a mobil készülékét az iLoudhoz, indítsa el kedvenc applikációját, mint pl. az AmpliTube, vagy a VocaLive és már azonnal zenélhet és rögzítheti is a felvételt. Az iLoudba beépített iRig áramkörnek köszönhetően élvezhetjük a kedvenc mobil alkalmazásunk valósidejű hangfeldolgozását is. Praktikus hordozhatóság: Az iLoud csúcskategóriás hangrendszerekre jellemző tulajdonságokkal rendelkezik, de emellett rendkívül kisméretű, könnyen szállítható, egy laptop táskában, vagy egy hátizsákban is elfér. Nem nagyobb, mint egy iPad és mindössze 6 cm vastag, döntött kialakítása miatt asztalra is tehető. Beépített akkumulátorának köszönhetően ideális mobil hangfal akár komponáláshoz, akár felvételhez, vagy egyszerűen jó minőségű zenehallgatáshoz, bárhol, bárkinek. iLoud Bag utazótáska: (A táska nem tartozéka a terméknek, külön megvásárolható!) Az iLoud az első stúdióminőséget produkáló hordozható hangfal zenészeknek és audiofil embereknek.

Mivel ennyire hordozható, természetesen mindenhova magunkkal vihetjük, ezért kimondottan hozzá való utazótáska is vásárolható hozzá. A táska párnázott, belevarrt iLoud logóval, állítható vállpántokkal és cipzáros zsebekkel, ahol elférnek a kábelek és az egyéb apró kiegészítők is.
A táska színe: fekete.
Méretei: 30cm x 20cm x 14cm.

Az iLoud tulajdonságai:
Max. 40 Watt zenei teljesítmény (2x16W mély frekvencia, 2x4W magas frekvencia) 2 x 3” neodímium mélynyomó, 2 x 3/4” neodímium tweeter
Kiváló mélyhang átvitel és pontosság Frekvencia tartomány: 50 Hz – 20 kHz
Sztereó monitoring Four D-class digitális erősítő, bi-amp rendszer
Bluetooth A2DP protokoll (kitűnő minőséget biztosít Bluetooth-on keresztül) és analóg sztereo 1/8” vonalbemenet iOS és Android eszközökkel is együttműködik
10 órás működési idő normál használat (közepes hangerő) esetén, auto standby
iRig bemenet gitárhoz és dinamikus mikrofonhoz, iPhone/iPad hangfeldolgozáshoz
Könnyen hordozható
Ideális zenehallgatáshoz és zenekészítéshez.

Vásárlás: iLoud

A Microban International tájékoztatása a koronavírusról (COVID-19)
A közelmúltban a Microban számos ügyfelének kérdése merült fel a Microban beépített antimikrobiális technológiáinak hatékonyságáról a koronavírus COVID-19 ellen. Tovább »
2020.03.25 11:39   
miniBatt - A jövő vezeték nélküli!
Cégünk megkezdte a spanyol miniBatt termékeinek forgalmazását a magyar piacon. Tovább »
2019.03.20 14:57   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.11 15:25   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.08 15:19   
iRig Acoustic Stage - Forradalmi, digitális mikrofon rendszer akusztikus gitárokhoz
Az iRig Acoustic stage a zenész akusztikus hangszerének csodálatos, telt hangját úgy adja vissza, mintha professzionális stúdió mikrofonnal rögzítették volna, és egyben biztosítja a szabad mozgás lehetőségét is. Tovább »
2018.11.27 16:28   
SOUNDS LIKE A PARTY! 45 éves a Vogel's!
Ünnepeld akcióval a Vogel's születésnapját! Tovább »
2018.11.22 12:10   
IK Multimedia iLoud zenészeknek kifejlesztett hordozható hangszóró
Erőteljes stúdióhangzás bármerre is járunk: Az iLoud az első stúdióminőséget produkáló hordozható hangfal zenészeknek és audiofil embereknek. Tovább »
2018.11.22 10:14