Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?


Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? 

A válasz erre igen, az XL méretű TV-ket a falra szerelheted. A biztonság természetesen alapkövetelmény. Ezért mindig fontos ellenőrizni, hogy a szereléshez használt TV-konzol rendelkezik-e TÜV minősítéssel. A TV-készülék súlya a TV-konzol kiválasztásakor is fontos.Természetesen a Vogels konzoljai TÜV tanúsítvánnyal vannak ellátva, és a maximális súlyt háromszorosára tesztelik őket.
Ez azt jelenti, hogy ha a csomagoláson „max. 50 kg” feliratot látsz, akkor feltételezhetjük, hogy a tartószerkezetet 3 x 50 kg (150 kg) teherbírással tesztelték! Ez az egyik oka annak, hogy a Vogels-nél életre szóló garanciát kínálunk szinte minden TV-konzolunkra. 

Az XL televíziókra vonatkozó ajánlatunkat itt tekintheted meg: KATT

Kérjük, vedd figyelembe: ellenőrizd a falat, amelyre fel szeretnéd helyezni a televíziót, és annak teherbírását, hiszen a fali konzol önmagában nem elegendő a teljesen biztonságos rögzítéshez.
 
Fontos a TV súlyának ismerete is. Hogy ezzel tisztában legyél, nézd meg a televízió adatait. Az OLED televíziók viszonylag könnyűek (kb. 25kg). A Vogels ezekhez a képernyőkhöz speciális TV-konzolokat ajánl. 

Más nagy televíziók gyakran 25 kg-nál nagyobb tömegűek. Ezekhez a modellekhez a Vogels teljes mozgatású (TURN) vagy fix (FLAT) fali konzolokat kínál a TV-készülékekhez, amelyek maximális súlya 80 kg!

A televízió ideális távolsága az alábbi képen tekinthető meg


A Microban International tájékoztatása a koronavírusról (COVID-19)
A közelmúltban a Microban számos ügyfelének kérdése merült fel a Microban beépített antimikrobiális technológiáinak hatékonyságáról a koronavírus COVID-19 ellen. Tovább »
2020.03.25 11:39   
miniBatt - A jövő vezeték nélküli!
Cégünk megkezdte a spanyol miniBatt termékeinek forgalmazását a magyar piacon. Tovább »
2019.03.20 14:57   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.11 15:25   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.08 15:19   
iRig Acoustic Stage - Forradalmi, digitális mikrofon rendszer akusztikus gitárokhoz
Az iRig Acoustic stage a zenész akusztikus hangszerének csodálatos, telt hangját úgy adja vissza, mintha professzionális stúdió mikrofonnal rögzítették volna, és egyben biztosítja a szabad mozgás lehetőségét is. Tovább »
2018.11.27 16:28   
SOUNDS LIKE A PARTY! 45 éves a Vogel's!
Ünnepeld akcióval a Vogel's születésnapját! Tovább »
2018.11.22 12:10   
IK Multimedia iLoud zenészeknek kifejlesztett hordozható hangszóró
Erőteljes stúdióhangzás bármerre is járunk: Az iLoud az első stúdióminőséget produkáló hordozható hangfal zenészeknek és audiofil embereknek. Tovább »
2018.11.22 10:14