A Microban International tájékoztatása a koronavírusról (COVID-19)A Microban International tájékoztatása a koronavírusról (COVID-19)

A közelmúltban a Microban számos ügyfelének kérdése merült fel a Microban beépített antimikrobiális technológiáinak hatékonyságáról a koronavírus COVID-19 ellen. A Microban a világ vezető vállalata az antimikrobiális technológiákban és a szagszabályozó megoldásokban. A Microbannak más, a fertőtlenítéssel kapcsolatos termékcsaládja is van. Beépített antimikrobiális technológiáink hatékonyak a termékkárosító mikrobák sokasága ellen, de jelenleg nem bizonyították, hogy termékekbe integrált MICROBAN megoldások rendelkeznek-e antivirális tulajdonságokkal. Maga az aktív technológia hatékony lehet a vírusok ellen tiszta állapotban, de nem egy termékbe integrálva. A MICROBAN antimikrobiális termékvédelem a termékek felületén a káros mikrobiális növekedés minimalizálása érdekében biztosítja, hogy a felületek a tisztítások között tisztábbak és frissebbek maradjanak. A technológiák hozzájárulnak a korai termékbomlás kockázatának csökkentéséhez is. A MICROBAN - az antimikrobiális technológiában már bizonyított márkanév - forradalmasította a termékek tisztaságát a hosszantartó védelemmel. A MICROBAN antimikrobiális technológiák kulcsszerepet játszanak a terméket károsító mikrobák elleni küzdelemben.

A koronavírus COVID-19 terjedésének megakadályozására szolgáló szokásos ajánlások közé tartozik a rendszeres kézmosás, zsebkendőbe történő tüsszentés és köhögés, valamint a hús és a tojás alapos főzése. A termékek és a felületek rendszeres tisztítása fertőtlenítőszerekkel szintén segíthet. Javasoljuk, hogy kövesse a helyi egészségügyi hatóságok tanácsát a COVID-19 koronavírus terjedésének megelőzésében.

A MICROBAN antimikrobiális termékvédelmének célja nem a betegség kórokozóinak elleni védekezés.

A MICROBAN technológiát tartalmazó termékeket itt éred el: KATT

Forrás: microban.com
A Microban International tájékoztatása a koronavírusról (COVID-19)
A közelmúltban a Microban számos ügyfelének kérdése merült fel a Microban beépített antimikrobiális technológiáinak hatékonyságáról a koronavírus COVID-19 ellen. Tovább »
2020.03.25 11:39   
miniBatt - A jövő vezeték nélküli!
Cégünk megkezdte a spanyol miniBatt termékeinek forgalmazását a magyar piacon. Tovább »
2019.03.20 14:57   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.11 15:25   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.08 15:19   
iRig Acoustic Stage - Forradalmi, digitális mikrofon rendszer akusztikus gitárokhoz
Az iRig Acoustic stage a zenész akusztikus hangszerének csodálatos, telt hangját úgy adja vissza, mintha professzionális stúdió mikrofonnal rögzítették volna, és egyben biztosítja a szabad mozgás lehetőségét is. Tovább »
2018.11.27 16:28   
SOUNDS LIKE A PARTY! 45 éves a Vogel's!
Ünnepeld akcióval a Vogel's születésnapját! Tovább »
2018.11.22 12:10   
IK Multimedia iLoud zenészeknek kifejlesztett hordozható hangszóró
Erőteljes stúdióhangzás bármerre is járunk: Az iLoud az első stúdióminőséget produkáló hordozható hangfal zenészeknek és audiofil embereknek. Tovább »
2018.11.22 10:14